DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“DEĞERLİ VALİM KOCAELİ’NDE ÇOK BÜYÜK VE ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPIYOR”

“DEĞERLİ VALİM KOCAELİ’NDE ÇOK BÜYÜK VE ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPIYOR”

 

Açılış törenine; Milli Savunma Bakanı Sayın Fikri Işık, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan, ve Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’nun yanı sıra, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Suat Hayri Aka , Kocaeli Milletvekilleri; Zeki Aygün, Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker ve Cemil Yaman,  K.K. EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutan Korgeneral Metin Gürak, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Vali Yardımcıları; Abdullah Etil, Hacı Mehmet Kara, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Karadeniz, İlçe Belediye Başkanları, Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal, Kocaeli Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Tahir Büyükakın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan açılış töreninde Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun konuşmalarının ardından Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’nun yaptığı konuşmalarında; İlimiz için önemli ve anlamlı bir yatırımda sizlerle birlikte olmanın, halkımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye’nin büyük ve kararlı yürüyüşüne zenginlik, derinlik sunan Kocaeli’miz; her alanda gelişmesini, büyümesini, kamu hizmetlerinde kalite ve kapasite arttırımını kararlılıkla sürdürüyor. İnsanımıza bugünü ve geleceği dünden daha iyi kılmak, Kocaeli’mizi yaşanılabilir kılmak; altyapıdan üst yapıya kadar hemen ve bütün alanlarda eksiklikleri gidermek ve beklentileri karşılamak temel önceliğimiz ve vazifemizdir. Kocaeli’de sadece Kocaeli’nde yaşayanlara değil Kocaeli’nden Türkiye’nin her bir köşesine ulaşımı kullanarak geçen her kesime hizmet veren ve bu örnekte olduğu gibi aslında sadece sakinlerine değil ticaret sosyal ve ekonomik anlamda Kocaeli’mize gelen herkese hizmet veren bir yatırımı bugün hayata, geçiriyoruz.” diyen Sayın Valimizin konuşmalarının ardından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan’ın Yaptığı konuşmalarında; Anadolu coğrafyası kıtalar arasının köprü konumunda olan en önemli kavşak noktası Kocaeli’mizdir, gözbebeğimizdir. Ancak Kocaeli’mizin hakkını verirseniz köprü üzerindeki kavşağın hakkını da verirsiniz. İşte o zaman Kocaeli’nin ülke ekonomisine, ülke ticaretine ve ülkenin büyümesine olan katkınızı devam ettirmiş olursunuz. Değerli Dilovalılar bilin ki Kuzey Marmara Otoyolu yine bu bölge ile bağlanacak bu bölgenin kavşak olarak hakkını verecektir. Eynerce Köprülü Kavşağı tek başına değil bununla birlikte Çayırova Kavşağı, Hannibal Kavşağı ve yine projelerine devam ettirdiğimiz Gebze Doğu Kavşağı ile birlikte değerlendirildiğinde çok daha anlamlı çok daha önemli hale geliyor. Yaya trafiği anlamında ve ağır vasıta trafiği anlamında önemli bir kavşaktır. Değerli Valim Kocaeli’nde çok büyük çok güzel hizmetler yapıyor, biz zaten daha önceki vilayetlerde de çok güzel işbirlikleri yaptık. Çünkü ekip ruhuyla çalışmanın işbirliği ile çalışmanın sonuçlarının ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Onlar sadece Kocaeli’nin dertleriyle değil ülkenin dertleriyle dertlenendirler. Bu samimi içten karşılama birlik ve beraberlik için hepinize teşekkür ediyorum” diyen Sayın Bakanımız Eynerce kavşağının Kocaeli’mize insanımıza hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Milli Savunma Bakanımız Sayın Fikri Işık’ın yaptığı konuşmalarında ise; “ Dilovası Türkiye’mizin her yerinden gelen insanlarımızın birlikte barış ve huzur içerisinde yaşadığı müstesna bir ilçemizdir. Bizim birliğimiz ve beraberliğimiz bin yıllık tarihimizin bize yüklediği önemli bir görevidir ve önemli bir mirasıdır. Bunun bilincinde hareket ediyoruz. Birliğimize ve beraberliğimize zarar verecek hiçbir şeye müsaade etmiyoruz ve bundan sonra da müsaade etmeyeceğiz. Allah’a hamd olsun şu anda açılışını yaptığımız Eynerce Kavşağımız bu anlayışımızın bu irademizin bir sonucudur. Artık Dilovası son derece modern çağdaş bir ulaşım ve trafik ağına sahip olmuş olacaktır. Valimize ve Dilovası’nda görev yapan kamu görevlisi arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Dilovası hizmetlerin en güzeline layık bizler de bu hizmetin en iyisini yapmak için gece gündüz çalışıyoruz bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Tekrardan Sayın Bakanımıza, Sayın Valimize ve tüm değerli davetlilerimize bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmadıkları için hepinize en içten sevgi ve saygıyla selamlıyorum” diyen Sayın Milli savunma Bakanımız Fikri Işık, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan ,Valimiz ve protokol üyeleri ile birlikte hayırlı olsun dilekleriyle Eynerce Köprülü Kavşağının açılışı kurdelesini keserek açılışı gerçekleştirdiler.

3 4 08-medium 1 2

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.