DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ESKİ GÜNLER YAD EDİLDİ

ESKİ GÜNLER YAD EDİLDİ

1983-84 yılı İzmit Endüstri Meslek Lisesi Mezunları bir araya geldi

1983-84 yılı İzmit Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü Mezunları geçtiğimiz akşam Öğretmenleri Yaşar Tunay, Zafer Özücan, Birol Hırçın, Yusuf Çakır ve Levent Bahadır ile bir araya gelerek okul hatıralarını yad etti. Öğretmenleri ile sık sık bir araya gelen Mezunlara bu buluşmada Öğretmenleri Zafer Özücan ev sahipliğinde bulundu.

Bizler birbirimizden hiç kopmadık”

İzmit’in en köklü okullarından birisi olan Endüstri Meslek Lisesi’nde eğitim gören ve 1983-84 yılında Elektrik Bölümünden mezun olan öğrenciler geçtiğimiz akşam Öğretmenleri ile bir araya geldi. Öğretmenleri Yaşar Tunay, Zafer Özücan, Birol Hırçın, Yusuf Çakır ve Levent Bahadır ile bir araya gelen mezunlar bol bol sohbetler ederek, neşeli anlar yaşadı. Mezunlar, “Öncelikle bu akşam bize evini açan Zafer hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Eğitim Öğretim Dönemimiz boyunca bizlerin üzerinde sonsuz emekleri olan bütün Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Bizler arkadaşlarımızla ve Öğretmenlerimize hayatımızda unutamayacağımız, güzel bir eğitim dönemi yaşadık. Bu akşam burada hatıralarımızı paylaşıyor, eski günlerimizi yad ediyoruz. O günler bizim için gerçekten çok değerli, bizler birbirimizden hiç kopmadık” dediler. 1983-84 İzmit Endüstri Meslek Lisesi Mezunları bir dahaki buluşmayı Öğretmenleri Yusuf Çakır’ın evinde yapmak üzere ayrıldılar.

img-20161116-wa0000 img-20161116-wa0002 img-20161116-wa0003 1-sayfaya

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.