DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Eskişehirliler’de coşkulu 5. yıl kutlaması NİCE 5 YILLARA

Eskişehirliler’de coşkulu 5. yıl kutlaması  NİCE 5 YILLARA

Eskişehirliler’de coşkulu 5. yıl kutlaması

NİCE 5 YILLARA

Gölcük Eskişehirliler Derneği Başkanı Bülent Denlikol ve Yönetimi geçtiğimiz gün derneklerinin 5. Kuruluş yıldönümlerini büyük bir coşkuyla kutladı.

Eskişehir kültürünü ilçemize tanıtan ve kurulduğu günden bugüne kadar sayısız çalışmalara ve etkinliklere imza atan Gölcük Eskişehirliler Derneği geçtiğimiz gün 5. Yıldönümlerini büyük bir coşkuyla kutladı. Dernek yönetimi, Kadın kolları, Eskişehirli hemşehrilerin ve diğer dernek başkan ve yönetimlerinin de katılımıyla dernek binasında gerçekleştirilen kutlama programında üzerinde Es Es logosu olan pasta kesildi.

Denlikol, “Derneğimizin 5. yıldönümü kutlu ve mutlu olsun”

  1. yıl kutlama programında konuşma yapan Başkan Denlikol, şu sözleri dile getirdi: “Bugün Eskişehirliler Derneğimizin 5. yıldönümümüzü büyük bir coşkuyla kutlamaktayız. Siz değerli hemşehrilerimizi burada görmek bana ayrı bir mutluluk verdi. Katılımlarınızdan ötürü hepinize teşekkür ediyorum. Bizler Derneğimizde aldığımız görevimizi her zaman en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. Eskişehirimizi Gölcük’te tanıtmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz etkinlikler ve çalışmalar her zaman Gölcük halkınca büyük beğeniyle karşılandı. 5. yılımız kutlu ve mutlu olsun” dedi.

Pasta kesildi

Dernek Başkanı Bülent Denlikol, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Denlikol ve Eskişehirli hemşehriler hep birlikte 5. Kuruluş yıldönümü pastasını keserek, güzel temenniler dilediler. Bizde Gölcük Haber Gazetesi Ailesi olarak Eskişehirliler Derneği’ni tebrik eder, nice güzel yıllar dileriz.

es-esler

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.