DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ESKİYE ORANLA MAAŞLARIMIZDAN MEMNUNUZ

ESKİYE ORANLA MAAŞLARIMIZDAN MEMNUNUZ

AK Parti’den emeklilere teşekkür ziyareti

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve Yönetimi dün Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Gölcük Şubesi Başkanı Ali Osman Kılıç ve Yönetimini ziyaret ederek 15 Temmuz Darbe Girişimi sürecinde vatan safının yanında oldukları için teşekkür etti.

Kılıç, “Bu hainler düşman askerlerinin yapmadığını ülkemize yaptılar”

Başkan Alp ve Yönetimine ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ali Osman Kılıç, “Bizler sizin büyükleriniz olarak vatanımıza her zaman sahip çıkacağız. Bu can bu bedende olduğu sürece her zaman vatanımıza milletimize sahip çıkacağız. Bu hainler düşman askerlerinin yapmadığını yaptı ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizi bombaladı. Allah bir daha böylesine kötü olayları bir daha yaşatmasın” dedi.

Alp, “Büyüklerimiz işgal girişiminde büyük feraset gösterdi”

Başkan Alp, “Sizler bizim büyüklerimizsiniz. 15 Temmuz işgal sürecinde siz büyüklerimizin vatanımıza bağlılığınız, hainlere karşı koyuşunuz bizlere örnek oldunuz. Büyüklerimiz sizler daha gençsiniz tankların önünde biz siper olalım dediler. Bizler bu bilinçle siz büyüklerimize her zaman saygı ve sevgi duyacağız. Size ve milletimize olan minnettarlığımız ömrümüz sonuna kadar devam edecek. Çoğu büyüklerimiz sizin yaşınız genç vururlarsa bizi vursunlar dediklerine şahit olduk. Bu öyle bir feraset ki takdiri hakediyor” dedi.

“Gölcük’te evler konusunda sıkıntı yaşamaktayız”

Başkan Alp, “AK Parti iktidarı 14 yıllık iktidarız. Bizler verdiğimiz her sözü yerine getiriyoruz. Emeklilere verdiğimiz ev sözümüzü yerine getireceğiz. Diğer iller de bunu yaptık. Kocaeli’de de yaptık. Gölcük’te bu projeyi yapmaya zorlanıyoruz. Çünkü Gölcük yer fakiri ne yazık ki. Bu proje de üst yapıyı yapabiliriz. Ama alt yapıyı ve ulaşımı da yapmak zorunluyuz. Gölcük şahıs arazileri olan bir ilçe. Ama bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. AK Parti 1 Kasım seçimleri öncesinde ne söz verdiyse hepsini yerine getirir” dedi.

Emekliler hallerinden memnun

Emekliler AK Parti hükümetinin kendileri için maaşlarını oldukça iyileştirdiğini, bu yüzden eskiye oranla çok daha iyi maaş aldıklarını ifade ederek, başta hükümet olmak üzere AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp’e teşekkürlerini ilettiler.

dsc_5486 dsc_5499 dsc_5507 dsc_5515

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.