DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te Avukatlar Baro’nun 78. Yıldönümünü kutladı

Gölcük’te Avukatlar Baro’nun 78. Yıldönümünü kutladı

Kocaeli Barosu, kuruluşunun 78’nci yıldönümünü Gölcük Atatürk Anıtı’na Gölcük Temsilcisi Burak Şahin ve Yusuf Tahmaz tarafından bırakılan çelenkle kutladı.

Kocaeli Barosu, kuruluşunun 78’nci yılını geride bıraktı. Gölcük Baro Temsilcisi Burak Şahin Baro Temsilcilik sorumlusu Yusuf Tahmaz ile birlikte Gölcük Anıtına çelenk sunumunda bulundu.

Şahin, ““Kocaeli Barosu’nun kuruluşunun 78’nci yıldönümünü kutladığımız bugünde hepinizi sevgi ve saygı ile anıyorum”

Kocaeli Barosu Gölcük Temsilcisi Av. Burak Şahin günün anlam ve önemin de şunları dile getirdi “Kocaeli Barosu’nun kuruluşunun 78’nci yıldönümünü kutladığımız bugünde hepinizi sevgi ve saygı ile anıyorum. Kuruluşundan bu güne kadar Gölcük baromuza hizmet eden temsilcilerimize üyelerine şükranlarımı sunuyor, ebediyete intikal eden meslektaşlarıma Allah’tan rahmet diliyorum. Konuşmamın başında başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatan savunmasında ve terörle mücadelede şehit düşen bütün güvenlik güçlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

img_7449 img_7451

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.