DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

HDP ETTİĞİNİ BULUYOR

HDP ETTİĞİNİ BULUYOR

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp,

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve haftalık olağan toplantısını geçtiğimiz gün gerçekleştirdi. Başkan Alp, basın mensuplarına gündem hakkında açıklama yaptı.

Başkan Alp, yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Öncelikle ülkemizde son yaşanan gündemi değerlendirme HDP’li milletvekillerine, yani teröre destek veren ellerinde teröristleri bulundurma arabasında teröristi, silahlarını terör olaylarını sahiplenen PKK ve diğer terör örgütlerini koruyan ve ifade vermeye gelmeyen, bu şekilde gözaltına altında bulunuyorlar. Ana muhalefet partisinin terör yanlısı söylemleri şehit ailelerini incitmiştir. Bu durumu toplumun vicdanına havale ediyoruz.

Teröre destek verenler hukuken cezalarını çekecekler

10 HDP’li milletvekilinin tutuklanması ile ilgili bir süreç işliyor. AK Parti olarak bizler onlara gelin çatışma yapmayın, silahları bırakın, mecliste siyaset yapın dedik. Fakat bunlar ne yazık ki siyaset yerine terör örgütüne destek vermeyi seçmiştir. Bugüne kadar içeride ve dışarıda ülkemizin değerlerine kim saldırıyorsa hukuk çerçevesinde bunlar cezalarını çekecekler. Sen terör örgütleriyle beraber olacaksın, her yerde devlete meydan okuyacaksın, bu olamaz asla. Hiç kimse devletle kafa tutamaz. Terör örgütleriyle bir arada olup, ben milletin vekiliyim diyeceksin, cezanı hukuk alanında çekmektedirler.

Bu coğrafya da kanlı oyun oynanıyor

Şu anda Türkiye bütün dünya çerçevesinde ayağa kalkmış, ekonomik, siyasi, her alanda kendine yeter duruma gelmiştir. Bu coğrafya da kanlı oyun oynanıyor. Bizim üzerimizden kanlı oyun oynanmaya asla izin vermeyeceğiz. Bugün HDP’nin grup toplantısında Avrupa Birliği’nin temsilcileri var. Ülkemizin bekası sorun olurken, bizim mücadele etmemiz kadar normal bir şey yoktur.

Halkımız operasyonların yapılmasına destek veriyor

Özellikle Ana muhalefet partisinin terör konusunda ve son operasyonlar konsunda vatamdaşları bir dinlesin. Halkımızın vicdanlarında önemli bir rahatlama var. Halkımız terör örgütlerine yapılan operasyonlara destek veriyor. Bütün kamuoyu kimlerin terör örgütüne destek olduğunu gördü. Hangi ülkelerin kimlere destek verdikleri ortada. Bizler bütün bu oyunları bozacağız. Bizler halkımızın bizden isteklerini yerine getireceğiz. Şunu yeniden belirtmek istiyorum ki HDP ettiğini buluyor.

AK Parti 14 yılda ülkemizi ayağa kaldırmıştır

14 Kasım 2016 tarihinde 15. kuruluş yıldönümümü kutlayacağız. Bizler 14 yıldır milletimizin hayal ettiklerini gerçekleştiriyoruz. Ülkemiz ne kadar zor durumda olursa olsun hem ekonomisiyle, hem de gücüyle dimdik ayaktadır. Türkiye 2023 hedeflerimiz kapsamında adımlarını atıyor.

dsc_5016

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.