DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz,

Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, Çorum Belediye maçı hakkında basın açıklaması yaptı. Başkan Yavuz, yaptığı açıklamada Çorum maçından aldıkları 3 puanın mükemmel bir sonuç olduğunu belirterek, hedeflerine emin adımlarla yürüdüklerini belirtti.

 “KIZILCABÖLÜK İLE GECE MAÇINDA KARŞILAŞMAK İSTİYORUZ”

Yavuz taraftara teşekkür etti, “600 km yol kat edip bizlere destek oldular, onları evlerine puansız döndürmek ayrı bir sıkıntı olurdu. Çok şükür kazandık, taraftarımızı sevindirdik” dedi. Başkan Yavuz, hafta sonu Cumartesi günü oynayacakları Kızılcabölük maçını geceye aldırmak için girişimde bulunduklarını belirterek, “TFF iki kulübün onayını istiyor. Rakip yönetimle görüştük, talebimizi ilettik ancak gece maçı oynamayı istemediler. Yapacak bir şey yok. Aynı gün açık öğretim sınavı da var, taraftarımızın takımı yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz. Biz haftanın her günü maç oynamaya hazırız. Cumartesi- pazar öğle- akşam fark etmiyor. Tüm camiamıza üç puan hayırlı olsun” dedi. Başkan Yavuz’dan sonra kaptan Hamza Mutlu da değerlendirmede bulundu. Deneyimli futbolcu, “Öncelikle 2 gün önce vefat eden taraftarlarımız Yiğit Kuday’a rahmet, ailelisine sabır diliyorum. Maça gelince. Çorumspor ile aynı puandaydık ve evlerinde mağlup olmamışlardı. Zor maç olacaktı, baskıya karşılık verirsek istediğimizi alırız diyorduk. Yediğimiz gole kadar da iyiydik. Sinan’ın bir sakatlığı oldu daha maçın hemen başında, zaten ikinci yarıya başlayamadı. İlk yarıdaki futbol bize yakışmadı” dedi. Hamza, ikinci yarıda gerçek performanslarını ortaya koyduklarını belirterek, “ Çıktık gerekeni yaptık. Ciddi rakamlara kurulan bir takım Çorumspor ama biz zoru başardık” dedi. Hamza galibiyeti maça gelen taraftara hediye ettiklerini söyledi, “Buraya kadar gelip bizi destekleyen taraftarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Başkanın, yönetimin, teknik heyetin ve basının ve takım arkadaşlarımın, herkesin yüreğine sağlık. Emin adımlarla ilerliyoruz. Cumartesi günü Kızılcabölük maçımız var. İki maçlık taraftarlarımızın cezası da bitti, tribünleri tamamen dolu görmek istiyoruz” dedi.

15073286_734601083360643_8451123090389709661_n kocaelispor-bahri-yavuz

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.