DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Hisareyn ile Hasaneyn arasındaki yolun yenilenmesini istiyoruz

Hisareyn ile Hasaneyn arasındaki yolun yenilenmesini istiyoruz
20.11.2016
1.479
A+
A-

Hisareyn ile Hasaneyn arasındaki yolun yenilenmesini istiyoruz

İlçemize bağlı birçok köy yolları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesi’nin kararlı çalışmaları sayesinde oldukça güzel oldu. Fakat Hisareyn ile Hasaneyn arasındaki yol oldukça kötü. Yağışlı havalarda çamura bulanan yol yüzünden bir çok vatandaş ve araç sürücüsü sıkıntı yaşıyor.

Yol yenilenmeli

İlçemize bağlı köyler gerek Büyükşehir Belediyesi’nin gerekse de Gölcük Belediyesi’nin kararlı çalışmaları sonucunda bir çok köy yolunu oldukça güzelleşti. Fakat Hisareyn ile Hasaneyn arası yolun hala bozuk olması, bir çok vatandaşa ve araç sürücüsüne sıkıntı yaşatıyor. Vatandaşlar Büyükşehir’in diğer köy yollarını yenilediği gibi bu yolları da yenilemesini istiyor. Özellikle yağışlı havalarda oldukça sıkıntı yaşadıklarını belirten vatandaşlar yetkililerden Hisareyn ile Hasaneyn arasındaki yolların yenilenmesini istedi.

hasaneyn

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.