DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İmkânsızlıklara rağmen zirvede!

İmkânsızlıklara rağmen zirvede!

 15 Temmuz Şehitler ve Gazileri Sakarya Karate Ligi’nin İkinci ayak müsabakalarında Gebze Karate Do kısıtlı imkânlara rağmen zirvedeki yerini korudu.

Sakarya Karate Ligi 2.Ayak Müsabakaları hafta sonu gerçekleştirildi. Bu yıl 15 Temmuz şehitleri ve Gazileri anısına yapılan Karate Ligi Müsabakalarının İkinci ayağında da Gebze Karate Do Rüzgarı esti. Birinci ayak müsabakalarında açık ara farkla zirvenin sahibi olan Gebze Karate Do, İkinci ayak maçlarında da zirvede yer aldı. Karate’nin iddialı olduğu İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ, Ankara, Eskişehir, Bolu, Düzce, Yalova ve Bursa İllerinden 925 sporcunun katıldığı müsabakalarda Gebze Karate Do, elit sporcularını dinlendirmesine rağmen 14 madalya ile turnuvayı kapattı.

HER SPORCU ŞAMPİYON YETİŞİYOR

Önümüzde ki günlerde yapılacak Türkiye şampiyonları ve yoğun turnuva trafiğini düşünerek elit sporcularını dinlendiren Teknik Direktör Adnan Şamdan, buna rağmen zirveyi kimseye kaptırmadı. 10 Kategoride final yapan Gebzeli karateciler, turnuvayı 5 Altın, 5 Gümüş ve 4 Bronz madalya ile kapattı. Her zaman ki gibi Gebze’yi en iyi şekilde temsil eden Adnan Şamdan ve öğrencileri Türkiye şampiyonası öncesi moral buldular.

ZİRVEDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Turnuva sonrası değerlendirme yapan Teknik Direktör Adnan Şamdan, 2-4 Aralık tarihlerinde Avrupa Şampiyonası seçmeleri olacağı için olası bir sakatlığa karşı Elit Sporcularını dinlendirdiğini belirterek, “Buna rağmen çok güzel sonuçlar aldık. Alt yapımız umut vadediyor. Tüm imkansızlıklara rağmen Gebze’yi Türk Karatesinde marka yaptık. Hız kesmeden zirvedeki yerimizi korumaya gayret edeceğiz. Ayrıca ulaşım konusunda Kulübümüze yardımcı olan, her daim kendisine ulaştığımızda yardımlarını esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Adnan Köşker’e, Başkan Yardımcısı Sayın Engin Güzel’e ve Ulaştırma müdürü Mehmet beye tüm sporcuları ve velilerim adına teşekkür ediyorum.”dedi.

gebze-karate-sehitler-icin

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.