DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kağıtspor, sporcularını sosyalleştiriyor

Kağıtspor, sporcularını sosyalleştiriyor

Her hafta farklı branştaki sporcuları, tiyatroya götüren Kağıtspor Kulübünün son tiyatro izleyicileri Gebze bölgesi sporcuları oldu.

 Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, sportif faaliyetlerinin ve Akademik eğitim çalışmalarının yanı sıra sosyal projelerini de sürdürmeye devam ediyor. Sporcuların, sportif ve eğitim çalışmalarının dışında, sosyal projelerde de bir araya getirerek takım olgusunu oluşturmasını hedefleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü, sporcularını bir çok sosyal projede bir araya getiriyor.

HAYVANAT BAHÇESİ GEZİSİNİN ARDINDAN

Her hafta farklı branşlar da ki sporcuları, Darıca hayvanat bahçesinde gezdirerek, sporcuların yoğun çalışma temposunun dışında tutan kulüp yönetimi, sporcularını sinema ve tiyatroya da götürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı Şehir Tiyatroları Müdürlüğü’nce yapılan görüşmeler sonucunda her hafta farklı branştaki sporcuları, tiyatroya götüren Kağıtspor Kulübünün son tiyatro izleyicileri Gebze bölgesi sporcuları oldu.

PONCİK ÇOCUK OYUNUNU İZLEDİLER

Proje kapsamında hafta sonu Gebze bölgesi alt yapısında yer alan judocular tiyatroya gitti. Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezine giden yaklaşık 60 sporcu antrenörleri ile birlikte gösterimde olan Poncik isimli çocuk oyununu izledi. Sergilenen oyundan memnun ayrılan sporcuların önümüzdeki günlerde başka etkinliklerde bir araya geleceği belirtti.

1 2

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.