DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KEFEK Başkanı Katırcıoğlu, “KADINSIZ SİYASET EKSİK SİYASETTİR”

KEFEK Başkanı Katırcıoğlu,  “KADINSIZ SİYASET EKSİK SİYASETTİR”
15.11.2016
1.012
A+
A-

 

KEFEK Başkanı Katırcıoğlu,

“KADINSIZ SİYASET EKSİK SİYASETTİR”

 

KEFEK ve AK Parti Kocaeli Milletvekili R.Sezer Katırcıoğlu, Çayırova İlçe Teşkilatını ve kadın kollarını ziyaret etti.

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili, MKYK Üyesi ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı R.Sezer Katırcıoğlu, Çayırova ilçesinde bir dizi temaslarda bulunurken, AK Parti Çayırova İlçe Kadın kollarına da konuk oldu. İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Kadın kolları Başkanı Hacer Banu Çürüksuludemir ve teşkilat üyeleriyle buluşmasında gündeme dair konuları değerlendiren Milletvekili Katırcıoğlu, “Siyasette kadın liderliğinin oluşmasında teşkilatlarımız ve kadınlarımız el birliğiyle çalışmaktadır. Unutulmamalıdır ki kadınsız siyaset eksik siyasettir. AK Parti, kadınlarımızın omuzlarında yükselmektedir” dedi.

DURMAK YOK, YOLA DEVAM

 

Çayırova ilçesinde yaşlıları ziyaretleri gerçekleştiren ve biran olsun halkla irtibatını kopartmayan KEFEK ve AK Parti Kocaeli Milletvekili R.Sezer Katırcıoğlu, Yeni Türkiye yolunda çalışmaktan asla yorulmayacaklarını ifade ederken, “Partimizin bir sloganı var, Durmak yok, Yola Devam. İşte tamda burada teşkilatlarımızın kadın üyeleriyle bunu bir kez daha söylüyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başkanımız Binali Yıldırım’ın hizmet noktasında kadınlarımıza verdiği değeri görüyor ve biliyoruz. Bu nedenle bizler de tüm gücümüzle çalışacağız. Siyasi arenada bizlere desteğini de görüyoruz. Kadınlarımız da büyük fedakârlıklar göstererek halkımız için çalışmaktadırlar. Allah hepsinden razı olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

 

ŞEHİT KAYMAKAMIN EŞİNİ YALNIZ BIRAKMADI

 

Mardin Derik’te teröristlerce Şehit edilen kaymakam Muhammed Fatih Safitürk’ün cenaze törenine de katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili R.Sezer Katırcıoğlu ve KEFEK üyeleri, Şehit eşi Ayşegül Safitürk’ün yanından biran olsun ayrılmadı. Katırcıoğlu, Şehit eşi Ayşegül Safitürk’e sabırlar dilerken, “Bu vatan topraklarının her yerinde şehitlerimizin kanı vardır. Milletimiz vatanın, bayrağın ve kutsallarının ne olduğunu çok iyi bilmektedir. Başta PKK olmak üzere tüm terör örgütleri yaptıklarının karşılıklarını misliyle almaktadırlar. Allah’ın izniyle bunların kökünü kazıyacağız” açıklamasını yaptı.

 3ae05f31-dbf3-4377-b2b0-cc49c7449a51f493d0e7-83aa-4345-8331-a79466ecee4d

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.