DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kültür’ün öğrencisi de öğretmeni de yurtdışında ülkemizi temsil ediyor

Kültür’ün öğrencisi de öğretmeni de yurtdışında ülkemizi temsil ediyor

kulumuzun beden eğitimi öğretmenlerinden Cemre Karaduman, milli takım “Short truck hız pateni” Antrenörü olarak Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenen Sofia Open 2016 yarışmalarında görev aldı. “Kültür Okulları olarak başarılı geçen buz pateni yarışlarındaki performansı için öğretmenimizi tebrik ederiz.” açıklaması geldi.

Ayrıca Tuna Tok adlı Kültür Okulları Anadolu Lisesi öğrencisi de öğretmeni gibi Bulgaristan’da idi. Tuna Tok da yüzmede yüzümüzü kara çıkartmadı ve rekorlar kırarak ülkemize döndü.

Dereceleri

100 m sırtüstü (57.07) Bulgaristan ve Türkiye rekorunu kırarak altın madalya aldı

50 m sırtüstü (27.33) Bulgaristan şampiyonu oldu ve altın madalya aldı.

200 m sırtüstü ( 02.04.76) Bulgaristan rekoru kırarak altın madalya aldı.

50 m serbest (25.60) Bulgaristan 2. Si oldu ve gümüş madalya aldı.

Turnuva “en iyi erkek sporcu” ödülü olan kupayı da aldı.

Sporu ve sporcuyu destekleyen okul olarak adını duyuran Kültür Okulları kurucusu Ali Aydemir “Öğretmenimizi ve öğrencimizi başarılarından dolayı kutlarız” dedi.

dscn6717 unnamed

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.