DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kulüp Başkanları bir araya geldi

Kulüp Başkanları bir araya geldi

Dilovası İlçe Spor Müdürü Murat Babaoğlu’nun isteği doğrultusunda Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç’ın ev sahipliğinde bir arya gelen Dilovası’nda ki amatör spor kulüp başkanları sorunları ele aldılar.

Dilovası İlçe Spor Müdürü Murat Babaoğlu’nun isteği ile bir araya gelen İlçedeki spor kulüpleri başkanları Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç’ın misafirliğinde Tavşancıl Sahil Restaurant’ta bir araya geldiler. Toplantıya İlçe Spor Müdürü Murat Babaoğlu, Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç, Tavşancıl Spor Kulüp Başkanı Mehmet Servet Akkor, Diliskelesi Spor Kulüp Başkanı Kenan Yılmaz, Çerkeşli Spor Kulüp Başkanı Mustafa Erdem ve Dilovası Buz Sporları Kulübü Başkanı Murat Yusuf Yarımbaş katıldı.

ÇOCUKLARIMIZI SPORA TEŞFİK ETMELİYİZ

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Spor Müdürü Murat Babaoğlu, “İlçemizde sportif faaliyetler içerisinde en önemli yere sahip olan futbol branşında ilçemizde bulunan kulüplerimizin 2015-2016 sezonunda oldukça başarılı olması bizleri mutlu etti. İlçemizde oldukça fazla bir genç potansiyel var. Çocuklarımızın spora yönlendirilmesi adına alınan başarılar işimizi daha da kolaylaştırmaktadır. Alınan başarılar sonrası kulüplerimizin alt yapıya daha çok önem vermesini ve daha çok genci spora kazandırmalıyız.”dedi.

YENİ BRANŞLAR AÇILSIN

Kulüp başkanlarından bir ricası da olan Babaoğlu, “İlçemizde artık üç tane kapalı spor salonumuz var. Çocuklarımızı futbol dışında da farklı spor dallarına yönlendirebiliriz. Onun için tüm spor kulüplerimizden farklı branşlarda takımlar kurmalarını istiyorum. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmamız ve hayata bağlamamız için spor kulüplerimize çok büyük görev düşüyor. Onun için en kısa sürede her kulübümüz en az bir farklı branşta yeni takım kurmalıdır.”dedi.

SANAYİCİ KULÜPLERİMİZE SAHİP ÇIKSIN

Babaoğlu’nun konuşmasının ardından sohbet havasında geçen toplantıda Dilovası’n da bulunan kulüp başkanları sorunlarını masaya yatırdı. Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç, toplantıda yaptığı konuşmada, “Dilovası Belediyespor Kulübü olarak yaklaşık 300 çocuğumuzu kulübümüzde futbol alanında yetiştiriyoruz. Gönül isterdi ki daha çok gencimizi spora kazandırsaydık. Ancak kulüp olarak geçtiğimiz yıl A Takım başta olmak üzere 5 genç takımımızda büyük başarı göstermiş ve şampiyonluklar almamıza rağmen kulübümüz maddi imkansızlıklar içerisinde sıkıntılı günler yaşamaktadır. Ülkemizin ve Kocaeli’nin sanayi başkentinde olmamıza rağmen maalesef hiçbir sanayicimiz ne Dilovası Belediyespor’a nede diğer kulüplerimize sahip çıkmıyor.

HEDEFİMİZ BAL LİGİ

Kulüp olarak bu yılda ciddi bir hedef koyduk ilk Dilovası Belediyespor olarak kez BAL ligine çıkmayı hedefliyoruz. Ancak maddi sorunlar belimizi büküyor. Yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte bu sorunların üstesinde gelmeye çalışıyoruz. Ancak bizler bir yere kadar götürebiliriz. Kent büyüklerimizden kulübümüze ve diğer kulüplerimize sahip çıkmalarını istiyorum. Ayrıca Kocaeli’nin en kötü futbol sahasının içerisinde bu mücadeleyi yapıyoruz. Sahamız kötü, modern tesislerimiz yok. Kocaeli Büyükşehir’den bu eksikliklerinde giderilmesini istiyoruz.”dedi.

DİLOVASI TAKIMLARINA DÜŞMANLIK YAPILIYOR

Tavşancıl Spor Kulübü Başkanı Servet Akkor, “Geçmişte yaşanmış sıkıntılar ve sonrasında oluşan önyargılar nedeniyle Kocaeli ve Gebze kulüpleri Dilovası takımlarına hep düşmanca yaklaşıyorlar. Hatta hakemler bile bu önyargılar nedeniyle maç esnasında çok rahat kart kullanabiliyorlar. Dilovası düşmanlığı yapıyorlar. Bizler bu önyargıyı kırmak için elimizden geldiğince mücadele ediyoruz. Bizim gibi tüm takımlarımızın da aynı sorunları yaşadığına inanıyorum. Bu önyargıyı kırmak için birlik olmalıyız. Birbirimize sahip çıkmalıyız.”dedi.

BİR VE BERABER OLMALIYIZ

Diliskelesi Spor Kulübü Başkanı Kenan Yılmaz, “Dilovası’nın en kalabalık nüfusuna sahip olmamıza rağmen en talihsiz spor kulübü biziz. Çalışmalarımızı yapabilecek bir sahamız bile yok. Ayrıca maddi sorunlar bizleri de ciddi oranda zorluyor. Ancak gençlerimizin geleceği için, gençlerimizi spora yönlendirmek adına ekibimizle birlikte taşın altına elimizi koyduk ve bu uğurda mücadele etmeye devam edeceğiz. Bizde birlikten ve beraberlikten yana olmak istiyoruz. Gittiğimiz hemen hemen tüm deplasmanlarda kötü muamele görmemize rağmen, ilçemizin adının artık güzel bir şekilde anılması için bizde elimizden geleni yapacağız. Kötü imajı ortadan kaldıracağız. “dedi.

DİLOVASI PROFESYONEL LİGDE OLMALI

Çerkeşli Spor Kulübü Başkanı Mustafa Erdem, “Dilovası kulüpleri olarak ASKF’den her zaman ikinci sınıf bir muamele görüyoruz. Buda Dilovası’nın ASKF’de ki oy potansiyelinin az olmasından kaynaklanıyor. İlçe olarak fazla oy potansiyelimiz olsaydı kimse bize bu muamelelerde bulunamazdı. Onun için birlik olmalıyız. Dilovası’nın profesyonel liglerde mücadele eden bir kulübünün olmasından yanayız. Bunun için bizler her türlü desteği vermeye hazırız. Dilovası’nın imajının düzelmesi için profesyonel bir kulübümüz olması şart.”dedi.

DİLOVASI’NIN ÇOCUKLARININ ELLERİNDEN TUTULMALI

Dilovası Buz Sporları Kulübü Başkanı Murat Yusuf Yarımbaş ise yaptığı konuşmada “Geçtiğimiz yıl kurduğumuz buz sporları kulübümüz, Dilovası’nda başka spor alanlarında çocuklarımızın da yetiştirilmesi ve kendilerini göstermeleri için mücadele ediyoruz. Dilovası’nda ellerinden tutulacak çocukların çok güzel başarılar getireceğini oğlum Yusuf Yarımbaş’ın buz sporlarında Türkiye genelinde ettiği başarılardan bilen biri olarak bu şansı çocuklarımıza tanımalıyız. Zor koşullarda da olsa buna inanıyor ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”dedi.

dilovasi-kulup-baskanlari

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.