DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

MİLLETVEKİLİ YAMAN’DAN BAŞKAN ELLİBEŞ’E NEZAKET ZİYARETİ

MİLLETVEKİLİ YAMAN’DAN BAŞKAN ELLİBEŞ’E NEZAKET ZİYARETİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve İlçe Yöneticileri ile birlikte, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e ziyarette bulundu.

Gölcük Tüm Güzellikleriyle Ön Planda

Başkan Ellibeş’in kendisini makamında ağırlamasından dolayı kendisine teşekkür ettiğini ve burada olmaktan dolayı memnun olduğunu dile getiren Milletvekili Yaman “Türkiye’nin en güzel Vilayetlerinden biri olan Kocaeli’de yaşamak bir ayrıcalıktır. 13 organize sanayi bölgesi, 36 tane limanı olan üreten, canlı ve dinamik bir şehirde yaşıyoruz. Bunun yanısıra Kocaelimiz Turizm açısından da son derece önemli bir şehir. Kış Turizmi ve yaz turizmi için, 2 denizi olan, gölü, dağları ve yeşilliği olan çok güzel ve dinamik bir şehir olarak insanlarımıza güzellikler sunuyor.

Başkanımızın Yoğun Emeği  ve Katkısı Yadsınamaz

İlimizin en güzel ilçelerinden bir tanesi de hiç şüphe yok ki Gölcük’ümüz. Bunun en büyük etkeni de burada Mehmet Ellibeş gibi bir Belediye Başkanımızın görev yapıyor olması. Daha önce de çok kez söylemişimdir, bu işi iyi bilen, çok başarılı işlere imza atan Başkanımızın kamu kurum ve kuruluşlarıyla uyum içerisinde hareket etmesiyle birlikte Gölcük tüm güzellikleriyle birlikte ön planda yer alıyor. Başkanımız benim belediye başkanlığı yaptığım dönemde çok sevdiğim ve model aldığım belediye başkanlarındandır. Bu anlamda kendisine her daim başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Mecliste Alınacak Kararların Hayırlı Olmasını Diliyoruz

Milletvekili Yaman’ın yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren ve kendisine gönülden teşekkür eden Başkan Ellibeş “Milletvekilimize gönül teşekkür ediyorum, takdir ediyorum. Belediye Başkanlığı döneminde güzel bir birlikteliğimiz, dostluğumuz vardı. Bu dostluğumuz da halen devam etmekte. O günlerde dertleştiğimiz, paylaştığımız birçok hususu beraberce yaşadığımız birçok sevinci ve hüznü unutmuyorum.

“Bizler her zaman sizlerin yanındayız”

Vekilimizi geçmişten gelen bir dostluktan ötürü gerçekten seviyoruz. Bu nedendir ki kendisinin vekil olması beni çok memnun etti. Vekil olduktan sonra da, temelde var olan ilişkilerimiz daha da güçlenerek devam etti. Yüce rabbim ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntıları aşması konusunda sizlerin alacağınız kararların hayırlı olması diliyorum. Bizler her zaman sizlerin yanındayız. Birlik ve beraberlik ruhu içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

img_6182 img_6183 img_6185 img_6188 img_6178

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.