DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MİLLİ EĞİTİM’E UFKA YOLCULUK ZİYARETİ

MİLLİ EĞİTİM’E UFKA YOLCULUK ZİYARETİ

İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, “Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları” Kocaeli Organizasyon Heyetini makamında kabul etti.

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik Türkiye genelinde düzenlenen Ufka Yolculuk 5.Bilgi ve Kültür Yarışmasının ilimizdeki organizesini üstlenen Lider Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü ve Kocaeli Bilim Kültür ve Sanat Derneği yöneticilerini ağırladı. Şube Müdürü Ferhat Dilek’in de katıldığı ziyarete Ufka Yolculuk Heyetinden Ramazan Ulukavak, Yakup Ünal, Şaban Arkan, Mustafa Güngör ve Mehmet Emin Öztürk katıldı. Ziyarette Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik’e önceki senelerde yarışmaya konu olan kitaplardan oluşan bir set hediye edildi.

Yarışma hakkında bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Çelik; Yarışma organizasyonunu çok değerli ve kaliteli bulduklarını, yarışmaya her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Lider Gençlik Başkanı Ramazan Ulukavak ise, kabulden duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Böylesine hayırlı bir çalışmaya, yarışmaya herkesi davet ediyoruz. Kocaeli ili genelinde olduğu gibi tüm okullarda da çalışmamızı başlattık. Kur’an-ı Kerim’i anlayarak okumaya yönelik bu çalışmamızın hayırlara vesile olmasını diliyoruz.” dedi.

Her Yaştan Katılıma Açık Yarışma

Yarışmanın İl Sorumlusu Yakup Ünal; “Her yaşa yönelik olarak 8 ayrı kategoride düzenlenen “5. Ufka Yolculuk Kültür Yarışması”nın bu yılki konusu Kur’an-ı Kerim meali olarak belirlendi. Yarışmaya başvurular da 19 Şubat 2017 tarihine kadar devam ediyor. Sınavımız ise 26 Mart 2017 Pazar günü gerçekleşecek.” açıklamasında bulundu.

Dereceye Girenlere Büyük Ödüller

Türkiye genelinde dereceye girenlere 46 Umre + para ödülleri ve teknolojik aletler verileceği yarışmada ilimizde dereceye girenlere ise toplam 155 gr altın ödül olarak verilecek. Yarışma hakkında geniş bilgi ve katılım için ufkayolculuk.com adresi ziyaret edilebileceği bildirildi.

img-20161125-wa0012 uy uy1

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.