DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Muhasebecilerden seri ziyaretler

Muhasebecilerden seri ziyaretler

İlimizin en aktif meslek odalarından biri kabul edilen Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yönetimi, kurumlar arası işbirliğinin daha da arttırılması ve güçlenmesi amacı ile bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen’in başkanlığında, yönetim kurulu üyeleri Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Semih Barış, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığı’na vekaleten atanan Halil İbrahim Temiz’i ziyaret ettiler.

İLK ZİYARET KOTO’YA

KSMMMO yönetimi, ilk olarak 15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ kapsamında tutuklanan KOTO Başkanı Murat Özdağ’ın görevden ayrılmasının ardından yapılan yönetim kurulu seçimi ile başkan seçilen Semih Barış’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Yapılan ziyarette odanın çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Gökmen, KOTO ile işbirliği yapmaya hazır olduklarını dile getirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KOTO Başkanı Semih Barış ise yaptığı konuşmasında, ‘Odamızda şu anda her şey yolunda. Odamızın saygınlığını ayakta tuttuk. Biz yönetim kurulu üyelerinin maaşı yok. Kentte böyle bir değere sahip çıktık’ dedi.

BİRLİKTE ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR

KSMMMO heyeti daha sonra Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu’nu ziyaret ettiler. Yapılan ziyarette Başkan Gökmen Muhasebeciler Odası’nın çalışmaları hakkında Ayhan Zeytinoğlu’na bilgi verdi.

KSO Başkanı Zeytinoğlu ise, ‘Sizler bizim de üyelerimize hizmet veriyorsunuz. Birlikte çalışmamız gereken ayrı kurumlarız. Bu çalışmaların faydalı olacağına inanıyoruz’ dedi.
SON ZİYARET VERGİ DAİRESİNE

KSMMMO heyeti günün sonunda ise Kocaeli Vergi Dairesi’ne vekaleten Başkan olarak atanan Halil İbrahim Temiz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Karşılıklı olarak çalışmalar hakkında bilgi verildikten sonra, bundan sonra da her iki kurum arasında işbirliğinin artan bir hızla devam edeceğini ve muhasebecilerin mükelleflerine daha iyi hizmet vermesi açısından Vergi Dairesi tarafından yapılan bilgilendirme toplantılarının bundan sonra da devam edeceği hususunda anlaştılar.

ksooo vergi-dairesi koto

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.