DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

PALYATİF BAKIM ÜNİTESİNİN 6’NCISININ AÇILIŞ TÖRENİ, VALİMİZ SAYIN HASAN BASRİ GÜZELOĞLU’NUN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ.”

PALYATİF BAKIM ÜNİTESİNİN 6’NCISININ AÇILIŞ TÖRENİ, VALİMİZ SAYIN HASAN BASRİ GÜZELOĞLU’NUN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ.”

Beslenme sıkıntısı yaşayan, hastalığına bağlı yatak yarası olan, solunum sıkıntısı nedeniyle solunum cihazlarıyla hayatlarını devam ettirmek durumunda kalan ve yoğun bakımdan çıkmalarına rağmen henüz evinde tedavi edilemeyecek durumda olan hastaları tedavi etmek üzere açılan Palyatif Bakım Ünitesinin 6’ncısının açılış töreni Karamürsel Devlet Hastanesi’nde, Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

Karamürsel Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilen açılış törenine; Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’nun yanı sıra; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, İl Sağlık Müdürü Dr. Mürsel Durmaz, İl Halk Sağlık Müdürü Dr. Sinan Öztürk, Karamürsel Devlet Hastanesi Müdürü Ali Sabit Uçar, Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, Kamu Hastaneleri Birliği İdari İşler Başkanı Op. Dr. Muhammet Çoşkun Güler ve hastane görevlileri katıldı.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak’ın konuşmalarının ardından Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’nun yaptığı konuşmalarında ; “İnsana dönük hizmetimizde, insanı merkeze alan kamu yönetim anlayışımızda bugün çok önemli bir hizmeti daha hayata geçiriyoruz. Konusu insan olduğu için çok önem verdiğimiz bir hizmet. Bizim anlayışımız “insanı yaşat ki devlet yaşasın” dır. Her ne yapıyorsak, hangi alanda çalışıyorsak hedefimiz insanımızın bugününü dünden daha iyi yapmak, yarınını da daha iyi yere taşımaktır. Kamu hizmet kalitesini, kamu hizmet kapasitesini her geçen gün daha iyiye, güzele ve yükseğe taşıyoruz. Türkiye nezdinde örnek bir kimlikle her alanda kamu hizmetlerinden yerel hizmetlere kadar yaşam kalitesini çok iyi yerlere taşıyoruz. Karamürsel İlçemiz’ de belde olarak ve de özellikle yaz aylarında artık Türkiye’nin marka bir ilçesi olarak, altyapıdan üst yapıya kadar,  eğitimden sağlığa kadar,  yerel ölçekten merkezi yatırımlara kadar aynı çizgiyi yakalıyoruz çok şükür. Sağlıkta da İlimizin genelinde yapılan büyük yatırımlarımız var. Karamürsel Devlet hastanemizin altyapısını da uyumlu hale getirmek çok önemli bir hedefimizdir. Palyatif Bakım Merkezi bizim için çok önemli bir hizmettir. Allah hastaların hepsine sabır ve şifa versin. Hastalığın türü, hastamızın adı ne olursa olsun devletimize emanettir. Yatak sayısında 74’ü bulduk, Türkiye’de bu alanda en öndeyiz. Başta bütün bu hizmetlerde bizleri yönlendiren, çok büyük destek veren Sayın Bakanımız Fikri Işık’a, yerel yönetimde iş birliği yaptığımız Büyükşehir Belediyesi Başkanım Sayın İbrahim Karaosmanoğlu’na, bütün bu çabada seferberlikte yer alan Kaymakamlarıma, İlçe Belediye Başkanlarıma ve Kamu Hastanesi Genel Sekreterinden sağlık sektöründe çalışan herkese çok teşekkür ediyorum. İnsanımıza, Karamürsel İlçemize ve ilimize hayırlı olsun.” dileklerinde bulunan Sayın Valimiz sabırla görev yapan tüm personele kolaylıklar temennisinde bulunarak, tüm hastalara şifalar diledi. Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu Konuşmalarının ardından Protokol ve Hastane Yöneticileri ile birlikte açılış kurdelesini keserek, açılışı gerçekleştirdiler. Açılışın ardından Palyatif bakım ünitesini gezen Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu  hastalara  çiçek vererek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu daha sonra “Dünya Diş Hekimler Günü” nedeniyle hastanede görev yapan diş hekimlerinin gününü kutlayarak, onlara çiçek verdi.

02-medium 03-medium 04-medium 05-medium 06-medium 07-medium 08-medium 09-medium 01-medium

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.