DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

SANATÇI SOYDAN’DAN BAŞKAN ELLİBEŞ’E FARKLI BİR HEDİYE

SANATÇI SOYDAN’DAN BAŞKAN ELLİBEŞ’E FARKLI BİR HEDİYE

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Sanatçı Uğur Soydan’ı makamında ağırladı. Ziyarette sanatçı Soydan tarafından Başkan Ellibeş’e, Akrilik yağlı boya kullanılarak yapılan, sağ ve sol şeritlerde kumaş üzerine renkli doğal taşlar kullanılan, üst ve alt şeritlerde ise; çivit, kına, serdeçal, tuz, kırmızı biber tozu, tarçın ve nişasta tozu kullanılarak tamamen doğal olarak yapılan bir tablo hediye edildi.

Ellibeş,“Gölcük’te sanatı canlandırmak, sanatçıya destek olmak adına elimizden gelen desteği veriyoruz”

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ellibeş, Belediye olarak hizmet yelpazemiz geniş ve bunun içerisinde sanatsal ve kültürel etkinliklerimizde mevcut. Gölcük’te sanatı canlandırmak, sanatçıya destek olmak adına elimizden gelen desteği veriyoruz. Sanatçı Uğur Soydan’ın Tuz, çivit, kına gibi mutfakta da kullandığımız baharatların yanı sıra mercimek, fasulye, palamut gibi değişik onlarca bitkisel malzemeleri kullanarak kendine özgün bir teknikle geniş kapsamlı bir sanat icra ettiğini, bunu da en iyi şekilde yaptığını biliyoruz. Bu anlamda kendine özgü teknikleriyle sanata önemli katkılar sağlayan Uğur Soydan’ı gönülden kutluyor ve çalışmalarının devamını diliyorum ” dedi.

Soydan, “Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’e en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum”

Sanatçı Uğur Soydan Başkan Ellibeş’in kendisini makamında ağırlamasından dolayı teşekkürlerini iletirken, amacının, “Sanal dünyanın insanları adeta esir aldığı ve çevre bilincini yetersiz bıraktığı bu ortamda insanlarımızın doğanın büyüsünün ve etrafımızdaki güzelliklerin farkına varmalarını sağlamak için eserlerimi yapıyorum. Bu anlamda bana her daim destek olan Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’e en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

img_7342 img_7344 img_7337

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.