DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“SİZLERİN YÜREĞİ SAPASAĞLAM”

“SİZLERİN YÜREĞİ SAPASAĞLAM”

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp,

Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve Yönetimi dün Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde bulunan engellileri ziyaret etti. Başkan Alp, engellilerin sosyal hayatla buluşmasını mükemmel olduğunu ifade etti.

Başkan Alp ve Yönetimi ziyaretlerini sürdürüyor. Dün Başkan Alp ve Yönetiminin rotası Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde bulunan engelliler oldu. Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, Görme Engelliler Komisyonu Başkanı Mevlüt Önerbay ve engellilerin hazır bulunduğu ziyarette Başkan Alp, engellilere yönelik gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Alp, “Hükümetimizin engellilerimize yönelik yaptığı reformların ne kadar yararlı olduğunu bugün görüyoruz”

Başkan Alp, ziyarette yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Öncelikle siz değerli engellilerimizi ziyaret etmekten mutluluk duyuyoruz. Bugün burada bu kadar çok sayının olması, engellilerimize yönelik gerçekleştirilen çalışmalar bizleri ayrı mutlu etti. Bizler Gölcük’te engellilerimize her zaman destek vermekteyiz. Hükümetimizin engellilerimize yönelik yaptığı reformların ne kadar yararlı olduğunu bugün görüyoruz. Eksiklilerimiz var mı var. Ama bizler engellilerimizi sosyal hayatla bütünleştirdik. Artık engellilere yönelik hassasiyet en üst düzeyde. Demin söylediğim gibi eksiklikler var ama gelecekte çok güzel ümitlerimiz var. Bir teşekkürümüzde 15 Temmuz Darbe girişimi dolayısıyla Engelliler Derneği çatısı altında hem sizlere hem ailelerinize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sizler 15 Temmuz sürecinde ve ondan sonraki 27 gece de destek verebilen STK’lardan birisiniz. Belki uzuvlarınızda engeliniz olabilir ama 15 Temmuzdaki duruşunuz şunu gösterdi sizin yüreğiniz sapasağlam. Sizler ülkenize, bağımsızlığınıza sahip çıktınız” dedi.

Bat, “Her engellimize ulaşmak istiyoruz”

Bat, “Ziyaret için memnuniyetlerini dile getiren Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, şu sözleri dile getirdi: “Ziyaretinizden ötürü sizlere teşekkür ediyoruz. Bizler Gölcük’te çok güzel çalışmalar içindeyiz. Her yıl sayımız artıyor. Kurslarımızla etkinliğimizle Gölcük’te her engellimizi sosyal hayat ile bütünleştiriyoruz. Her engellimize ulaşmak istiyoruz. Bizler çok yoğun çalışmalar içerisindeyiz. Hükümetimizin attığı önemli adımlarla biz engelliler hayatla bütünleşerek sayıca büyüyoruz. Bu ortam çoğu ilde asla yok. Bizler çok büyük bir aileyiz” şeklinde konuştu.

Başkan Alp, Sırf Tiyatro ekibiyle tüm engellilere ve engelli ailelere yönelik bir program yapabileceklerini ifade etti. Bu organizasyon için engelliler oldukça mutlu etti.

dsc_5455 dsc_5465 1-sayfaya

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.