DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

17 Ağustos depremi sonrasında kurulan GESOTİM’DE EKSİK BULUNMUYOR

17 Ağustos depremi sonrasında kurulan  GESOTİM’DE EKSİK BULUNMUYOR
11.12.2016
971
A+
A-

17 Ağustos depremi sonrasında kurulan

GESOTİM’DE EKSİK BULUNMUYOR

17 Ağustos depremi sonrasında kurulan ve başkanlığını Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman’ın yaptığı GESOTİM’de eksiklikler, duyarlı vatandaşların katkılarıyla giderildi.

 

17 Ağustos depremi sonrasında kurulan GESOTİM kurulduğu günden bu yana başta ülkemiz olmak üzere diğer ülkelerde yaşanan her türlü afet anlarında yaptıkları yardımlarla dikkatleri üzerine çeken ülke ve ülkeler arası birçok kurum ve kuruluşlar tarafından da bilinen GESOTİM’de bir takı eksiklikler bulunuyordu. GESOTİM Tim Başkan Necmi Kocaman ve gönüllülerin çağrılarıyla kış sezonu için eksiklikler tamamlandı. GESOTİM’e bağlı araçların araç lastikleri kış lastikleriyle değiştirildi, araçların bakımları ve aküleri değiştirilerek kış sezonuna uygun hale getirildi. Bunun yanı sıra araçlarda bulunması gereken son sistem araç telsizlerinin yanı sıra yeni ve güçlü frekanslara sahip olan el telsizleri ihtiyacı da giderildi. GESOTİM merkez binasının yanında araç garajı olarak planlanan yerinde bitme aşamasında olduğu Kocaman tarafından ifade edildi. Kocaman yapmış olduğu açıklamada şunları dile getirdi.

KOCAMAN “ ALLAH HAYIRSEVERLERİMİZDEN RAZI OLSUN”

Bildiğiniz üzere GESOTİM 17 Ağustos asrın faciasından sonra o faciayı yaşayan insanlar tarafından gönüllü olarak kurulan bir topluluk. Deprem başta olmak üzere her türlü afete karşı hem ülkemizde hem de ülke dışında bir çok yardımlarda bulunduk. Her sene techizatlarımızın yenileme ve bakım onarım çalışmalarını ise duyarlı vatandaşlarımız tarafından karşılandı, her sene olduğu gibi bu senede araç lastiklerimize kış lastikleri alındı, bunun yanı sıra araçlarımızın bakım ve onarımlarının yanı sıra akülerimiz de yenilendi, yeni sistem araç telsizlerimiz ile el telsizlerimiz hazır hale getirildi, ayrıca afet esnasında bizlere insan yaşamı için çok değerli dakikalar kazandıracak olan araç navigasyonlarımız da tamamlandı, araçlarımızın barınakları ise Tim binamız içerisinde belirlenen alanda araç garajının yapımı ise yine hayırsever vatandaşlarımız tarafından yapımına devam ediyor, kısa süre içerisinde de garajımız inanıyoruz ki tamamlanacak. Son olarak şuanda tek eksiğimiz sadece yeni tip kıyafetlerimiz kaldı, bu da kısa süre içerisinde halledilerek bizler kış dönemi içerisinde her türlü afete karşı hazır ve eksiksiz bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çok yakın bir süre içerisinde ise her hangi bir afet durumuna karşı tatbikatlarımız devam edecek, tatbikatlarımızı basınımız üzerinden vatandaşlarımıza duyurmaya devam edeceğiz. Bizlerden yardımlarını esirgemeyen vatandaşlarımızdan ve hayırseverlerimizden Allah razı olsun, yaptıkları yardımlar sayesinde her geçen gün gücümüze güç bilgimize bilgi katarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

 

necmi-kocaman-dekupeeee

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.