DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kandıra spor salonuna Şehit Binbaşı’nın adı verildi

Kandıra spor salonuna Şehit Binbaşı’nın adı verildi

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra’da inşa ettiği spor salonuna şehidin adı verildi.

  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra’ya modern bir spor salonu kazandırdı. Yapımı tamamlanan spor salonu törenle tanıtımı yapıldı. Basketbol, hentbol ve voleybol müsabakalarının yapılmasına imkan sunan bin seyirci kapasiteli spor salonuna Şehit Binbaşı Yavuz Sonat’ın adı verildi.

ÇALIŞMAYA, ÜRETMEYE DEVAM

Spor salonunu tanıtım programına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Vali Yardımcısı Aziz İnci, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Dalaslan, İl Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, Amatör Spor Klüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Şehit Binbaşı Yavuz Sonat’ eşi ve vatandaşlar katıldı. Programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kandıramızın bütün altyapısını tamamladık. İçme suyu ve atık su arıtma tesislerini yaptık. Artık Kandıra çok güzel yaşanılabilir bir şehir haline geldi. Bunu siz yaptınız sizin iradeniz, kararlılığınız bunu yapıyor. Çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz” dedi.

MİLLİ BİRLİK KARDEŞLİK

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu şunları kaydetti: “Terörü destekleyen haçlı zihniyeti inat milli birliğimiz, kardeşliğimiz, Türkiye’nin istikrarıyla, gençlerimizi iyi yetiştirerek, gelecekten endişe etmeyeceğiz. Şehitlerimiz bizim için en büyük gurur. Onları rahmet ve minnetle anıyoruz. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, vatan uğrunda ölen varsa vatandır.”

PROJELERE DEVAM

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken de konuşmasında “Bugün Türkiye dünyaya bir mesaj veriyor. Emperyalist güçler terörü kullanarak ülkemiz haince saldırıyor. Türkiye bunlara rağmen kutlu yürüyüşüne, mazlumların sesi olmaya, dünyanın beşten büyük olduğunu anlatmaya devam ediyor.  Türkiye nasıl yatırımlarına devam ediyorsa bizlerde teröre inat Kandıra’da yatırımlara devam ediyoruz. Bu projeyi sizlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.  

3 SPOR DALINDA MÜSABAKA  

Basketbol, voleybol ve hentbol ortak sahası bulunan salonda amatör liglerin maçları yapılabilecek. Salonda maçların seyri için bin kişi kapasiteli tribün yer alıyor. 7 bin 150 metrekare alan üzerine kurulan spor salonu 2 bin 500 metrekare kullanım alanına sahip. Spor salonu zemin ve bir kattan oluşuyor. Salonun zemin katında basketbol, hentbol ve voleybol müsabaka sahası bulunuyor.

VATANDAŞLAR DA FAYDALANACAK

Salonda yönetim odası, protokol dinlenme salonu, sağlık odası, bayan ve bay soyunma odaları, doping kontrol odası ve hakem odası yer alıyor. Spor salonunda halka açık 4 tane de antrenman salonu bulunuyor. Birinci katta ise büro, kantin, reji odası ve antrenör odasından oluşuyor. Salonda yer alacak olan antrenman odalarında ayrobik, fitnes, tekvando, güreş gibi spor dallarından vatandaşlar da faydalanabilecek.

 img_8981 img_8995 img_9041 img_8899 img_8938

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.