DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Öğrencilere Kıbrıs Barış harekatını anlatan Gazi Kamil Acar,

Öğrencilere Kıbrıs Barış harekatını anlatan Gazi Kamil Acar,

 Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Değerler Eğitimi Projesi kapsamında İhsaniye Denizevler İlkokulunun daveti üzerine ziyaret eden Kıbrıs Gazisi emekli Astsubay Kamil Acar Kıbrıs Barış Harekatında gördüğü ve yaşadığı kahramanlık olaylarını ve savaşın bilinmeyenlerini öğrencilerle paylaştı.

Bizler hiç bir zaman vatanımızı böldürmeyeceğiz

Acar, “Bizler savaşmaktan hiç bir zaman kaçmadık, savaşta dedeleriniz ile babalarınız ile omuz omuza çarpıştık. O hainleri ülkemize girmesine izin vermedik. Bizler gazi unvanı değil şahadet şerbeti içmek için orada bulunuyorduk, Nitekimde bir çok arkadaşımız Şehit oldu. Bizle şehit oldukça çoğalan, Şehit oldukça güçlenen bir Osmanlı torunlarıyız” dedi.

Osmanlı torunlarıyız bizi hiç bir güç yıkamaz

Acar sözlerinin devamında ise ” Bizler her zaman hak yolunda, birlik beraberlik yolunda savaşmaya devam edeceğiz, ne gezi olayları ne darbe ne de bomba yüklü araçlara boyun eğmeyeceğiz. Sizler de bizim yolumuzdan gideceksiniz ve bizler gibi alnınızın akıyla savaşacağınızı biliyorum. Bu yüzden gönlümüz ferah içimiz rahat, Hiç bir zaman bizi bölemeyecekler” dedi.

Furuncu ” Geldiği için Gazi Kamil Acar’a teşekkür ederiz”

Okul Müdürü Mustafa Furuncu, “Gazi unvanını hak eden Acar’ a teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Şuan da burada bulunuyorsak onun ve onun gibi yüreği büyük gazilerin sayesinde. Bizlerde çocuklarımıza vatan sevgisini aşılamak ve Kendilerinin de bir vatansever olmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Biliyorum ki onlarda bu vatanın bölünmeyeceğini ve kimsenin bu vatanı bölemeyeceklerinin farkındalar, Bizler bir kez daha tüm Gazilere sağlık Savaşta şehit olan askerlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum” diyerek sözlerine son verdi.

2 3 4 1

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.