DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AK Kadınlar Engellileri Unutmadı

AK Kadınlar Engellileri Unutmadı

AK Partili Kadınlar Dünya Engelliler gününde engellileri unutmadı

AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve yönetimi Dünya Engelliler Gününde Yenidoğan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ve demokrasi nöbetçisi Meryem’i ziyaret etti.

“HER BİREY BİR ENGELLİ ADAYIDIR”

Yenidoğan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören öğrencilerle sohbet eden AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz öğrencilerle çeşitli hediyeler verdi. Gününde Yenidoğan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Serpil Yılmaz “her birey bir engelli adayıdır, engellilerimizi hayata kazandırmalıyız” diyerek sözlerine şöyle devam etti “AK Parti iktidarında kamuda engelli istihdamı arttı, engelli vatandaşlarımızın işgücüne katılımına teşvik uyguluyoruz” dedi Yenidoğan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nezahat Çini çalışmalar hakkında AK Partili Kadınlara bilgi vererek “Özel ilgiyle ve özel eğitimle çocukları hayata kazandırıyoruz, onları düşünüp ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz” dedi.

 DEMOKRASİ BEKÇİSİ MERYEM’İ UNUTMADI

 Ayrıca AK Parti Kadın Kolları Yönetimi Demokrasi nöbetlerinde tanıştıkları Meryem’i de unutmadı. 15 Temmuz sonrası her gece Demokrasi Nöbetlerine katılan Meryem’i ziyaret eden Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz “Meryem birçok kişiye örnek oldu. Güzel yüreği ve güler yüzüyle nöbet meydanında bizim de enerji kaynağımız oldu” dedi. Meryem’in annesi Tenzile Bircan ziyaretlerinden dolayı AK Partili kadınlara teşekkür etti.

img_9611 img_9612 img_9614 img_9677 img_9572

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.