DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

ALTIN PİYASALARI

ALTIN PİYASALARI

Çeyrek ne kadar? Altın güne nasıl başladı? İşte piyasalardaki çeyrek altın fiyatları (06.12.2016)

 Çeyrek altın ne kadar? Altın güne nasıl başladı? İşte piyasalardaki çeyrek altın fiyatları (06.12.2016)

Çeyrek fiyatları ne kadar oldu? Altın güne nasıl başladı? 6 Aralık 2016 Salı Kapalıçarşı çeyrek altın fiyatlarında son durum ne? İşte bugün çeyrek altın ve serbest piyasada çeyrek altın fiyatları…

Kapalıçarşı’da çeyrek altın güne nasıl başladı? İşte altın fiyatları;

PİYASALARDAKİ SON DURUMU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN!

ALTIN

fiyatları dün 10 ayın en düşük seviyesini görmesinin ardından yatırımcıların bunu alım fırsatı olarak değerlendirmesi üzerine artışa geçerken, Fed’in önümüzdeki hafta faizleri artırabileceği beklentisi altındaki bu yükselişi sınırlı tuttu.

Spot altının ons fiyatı dün 1,157 dolara kadar düşerek 5 Şubat’tan bu yana en düşük seviyeye gerilemesinin ardından bugün yüzde 0.3 yükselerek 1,173.66 dolardan işlem gördü.

ERDOĞAN’IN ÇAĞRISINDAN SONRA ALTINA İLGİ BÜYÜYOR

AA Finans Analisti İslam Memiş, ‘da referandum sonucunun “hayır” olarak sonuçlanmasının ardından Başbakanı Matteo Renzi’nin görevinden istifa edeceği açıklamasıyla küresel piyasalarda altının ons fiyatının 1.188 dolar seviyelerine kadar yükseldiğini ancak bu seviyelerde tutunamadığını söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Yastığının altında döviz olanlar gelsin parasını altına dönüştürsün, gelsin parasını TL’ye dönüştürsün. Türk lirası, altın değer kazansın” çağrısına destek veren vatandaşların bankalar ve yastık altında bulunan birikimlerini TL ve altına çevirmeye başladığını ifade eden Memiş, kuyumcu esnafının yolunu tutan vatandaşların genellikle Cumhuriyet, çeyrek ve gram altın gibi sarrafiye grubunu tercih ettiğini bildirdi. Memiş, bugün altının ons fiyatında 1.170-1.190 dolar, altının gram fiyatında ise 132,50-135,50 lira aralığında işlemler görülebileceği öngörüsünde bulundu.( KAYNAK: SABAH GAZETESİ)

650x344-ceyrek-altin-ne-kadar-kapalicarsida-kac-tl-iste-piyasalardaki-ceyrek-altin-fiyatlari-05122016-1480920821117

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.