DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

ARALIK AYI KÖY MUHTARLARI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ARALIK AYI KÖY MUHTARLARI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman başkanlığında aylık Köy Muhtarları Toplantısı Başkanlık Makamı Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ve köy muhtarları katılım gösterdi.

Ayrıca halkımızın istek ve beklentilerine cevap verebilecek bazı tedbirleri alıyor, yapılanması gerekenleri yapıyoruz

Toplantıda köy muhtarları sorunlarını ve isteklerini Başkan Yardımcısı Kahraman’a ilettiler. Başkan Yardımcısı Kahraman,” İlçemiz sınırlarındaki tüm mahallerimizin sorunlarını büyük bir duyarlılık ve heyecanla bizlerle paylaşan tüm Muhtarlarımıza, Dernek Başkanımıza teşekkür ediyorum, diyerek “Birlikte Başardık” prensibimizle çalışmalarımızı geniş bir platformda sürdürüyoruz. Her ay düzenli olarak yaptığımız toplantılarımızda hem birbirimizin halini hatırını soruyor, hem de sıkıntılar varsa paylaşıyoruz. Ayrıca halkımızın istek ve beklentilerine cevap verebilecek bazı tedbirleri alıyor, yapılanması gerekenleri yapıyoruz.” dedi.

Sorunların çözüme kavuşturulması istendi

Söz alan Muhtarlar Köylerindeki mevcut sorunlardan ve vatandaşlardan gelen istek ve taleplerden bahsedip, bunların her zaman olduğu gibi çözüme kavuşturulması adına taleplerini iletip, istişarelerde bulundular.

img_0146 img_0148 img_0140

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.