DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ASKER VE POLİSE YÜZDE 15 İNDİRİM

ASKER VE POLİSE YÜZDE 15 İNDİRİM

Pamukkale Turizm Gölcük Acentesinden örnek karar

Pamukkale Turizm Firması Türkiye genelinde tüm acentelerinde polis ve askerlere yüzde 15 indirim uygulaması kararı ile örnek oluyor. Uygulama Gölcük Terminalinde bulunan Pamukkale Turizm acentesinde de başladı. Acente görevlileri Erdal Dardem ve Ali Gülezer, firmalarının aldığı karardan memnun olduklarını ifade etti.

Anlamlı ve örnek karar

Pamukkale Turizm Seyahat Acentesinin ülke genelinde aldığı Asker ve Polislere yüzde 15 oranında indirim uygulaması ilçemizde memnuniyet yarattı. İlçemizde Gölcük Terminali’nde bulunan ve birçok vatandaşın tercih noktası olan Pamukkale Turizm Seyahat Firması’nda da alınan kararın uygulaması başladı. Ülkemizde yaşanan terör saldırıları sonucunda şehit olan asker ve polislerimiz Türk Milletinde derin bir iz bırakıyor. Yaşanan terör saldırılarından sonra Türk Milleti asker ve polisini daha çok sahiplenirken, Pamukkale Turizm firmasından anlamlı ve önemli bir karar alındı. Firma Türkiye çapında asker ve polisleri seyahatlerinde yüzde 15 indirimle taşıyacağı kararını aldı. Alınan bu karar büyük bir memnuniyet yarattı. Pamukkale Turizm’in Gölcük Terminal’inde bulunan Acente görevlileri ‘Bizler her zaman asker ve polisimizin yanındayız. Firmamızın ülke çapında aldığı karar Gölcük’teki acentemizde de hayata geçti. Bizler terörü lanetliyor, asker ve polislerimizi Allah’a emanet ediyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz” dediler.

dsc_0017

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.