DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BAŞHEKİM’ DEN HASTA YAKINLARINA ÖNERİ GÖRÜŞ TOPLANTISI

BAŞHEKİM’ DEN HASTA YAKINLARINA ÖNERİ GÖRÜŞ TOPLANTISI
04.12.2016
953
A+
A-

BAŞHEKİM’ DEN HASTA YAKINLARINA ÖNERİ GÖRÜŞ TOPLANTISI

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 22. Yatan Hasta Yakınları Öneri ve Görüş Bildiri toplantısı gerçekleşti.

Göreve geldiği günden itibaren Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve  Araştırma Hastanesinde yatan hasta yakınları ve refakatçileriyle her hafta öneri görüş ve bildiri toplantılarını düzenli olarak olağan hale getiren Hastane Yönetici Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, 22. Öneri görüş toplantısını Dahiliye Kliniği yatan hasta yakınları ve refakatçileriyle gerçekleştirdi. Hastane Sağlık Hizmetleri Müdürü Vildan Burç ve Hastane İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı M. Fatih Zer’ inde hazır bulunduğu öneri görüş bildirimi toplantısında Başhekim Mustafa Güneş “Bu toplantıların amacı idare olarak kendi eksikliklerimizi, hatalarımızı görmek, hasta ve hasta yakını penceresinden kendimize bakıp empati yapabilmek, aynı zamanda hasta ve hasta yakınlarının idareci, hekim, hemşire, çalışan penceresinden kendilerine bakmayı sağlayıp aynı empatiyi kurabilmektir. Bu sayede iletişim bozuklukları, istenmeyen sıkıntıların giderilmesini sağlamaktır. Hasta yakınları bütün sıkıntılarını ve eleştirilerini rahatlıkla bize iletebilmelidir. Sonuçta eleştirilmekten ve hatalarımızın bize iletilmesinden korkmayız. Bu bize doğru uygulamayı, doğru yönetimi sağlamaktadır, yol göstermektir” diye konuştu ve hasta yakınlarına öneri görüşleri için teşekkür etti.

 

img_3629

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.