DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BAŞİSKELE BELEDİYESİ’NDEN DOĞAYA VE EKONOMİYE YATIRIM

BAŞİSKELE BELEDİYESİ’NDEN DOĞAYA VE EKONOMİYE YATIRIM

Gelecek nesillere bırakılacak en güzel mirasın temiz ve sağlıklı bir çevre olduğunun bilincinde olan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın hizmetler kadar önemle üzerinde durduğu çalışmalarından birisi de yeşil alanlar ve ağaç dikme çalışmaları. “7 Yıldızlı Kent” markası tescillenen ve bu yedi yıldızdan biri olan “Doğasıyla Yıldız” Başiskele’de her gün onlarca ağaç dikiliyor.

Başiskele Belediyesi birçok alanda hizmetlerini yürütürken, ağaçlandırma ve yeşil alan çalışmalarına büyük önem veriyor. Kuruyan ağaçlar yenileri ile değiştirilirken formda kalmaları içinde budama çalışmaları aksatılmadan sürdürülüyor. 2016 yılında 5 bin adet ağaç dikme hedefini yakalayan Başiskele Belediyesi ağaç dikme mevsiminin başladığı bu aylarda ihtiyaç duyulan alanların özellikle yeni açılan imar yollarının çevrelerini ağaçlandırıyor.

Ayrıca Başiskele Belediyesi tamda ağaç dikme mevsiminde her gün onlarca ağacı toprakla buluştururken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına uyarak “Dolarını Boz Doğanı Bozma” kampanyasıyla destek veriyor. Dolarını bozup makbuzunu getiren vatandaşlara Park ve Bahçeler Müdürlüğü serasından dilediği yetişkin ağaç fidanını alma imkânı sağlıyor.

dogaya-ve-ekomiye-yatirim-2 dogaya-ve-ekomiye-yatirim-3 dogaya-ve-ekomiye-yatirim-1

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.