DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BAŞKAN AYAZ: “ BİZ SİZLERLE BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

BAŞKAN AYAZ: “ BİZ SİZLERLE BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz çalışanlarıyla önceki yıllar olduğu gibi 2016 yılını da başarılı ve öncü çalışmalara imza atarak kapattı. İlçede yapılan çalışmaları ekip ruhu ile gerçekleştirdiklerinin altını her fırsatta dile getiren Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz hizmet dolu bir yıl geçirdiklerini belirterek personeliyle bir araya geldi. Her yıl sonu geleneksel hale gelen buluşmada personel ve aileleri için hazırlanan içinde meyve ve çeşitli malzemelerin bulunduğu hediyelerini dağıttı.

Başiskele Belediye Başkan Hüseyin Ayaz konuşmasında: “Milletçe büyük bir sınav verdiğimiz 2016 yılını geride bırakıyor; yeni umutlarla, yeni heyecanlarla, hep birlikte yeni bir yıla hazırlanıyoruz. İnanıyoruz ki; 2017 yılı, milli birlik ve beraberliğimizi daha çok arttıracağımız, millet olmanın verdiği güçle ve dirayetle “tek vatan, tek bayrak, tek millet ve tek devlet” için daha çok çalışacağımız ve hayırlı hizmetlerle 2023 hedeflerimiz için önemli adımlar atacağımız bir yıl olacak.

Biz sizlerle büyük bir aileyiz. Yeni yılın, 7 Yıldızlı Kentimiz, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık alemi için hayırlı bir yıl olmasını diler, aileniz ve sevdiklerinizle, huzur ve sıhhat içinde bir yılı daha hep birlikte geçirmeyi temenni ederim.” dedi.

Program sonunda hazırlanan paketleri bizzat çalışma arkadaşlarına dağıtan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz aynı zamanda onlarla bir araya geldi, sohbet etti.

biz-buyuk-bir-aileyiz-2 biz-buyuk-bir-aileyiz-3 biz-buyuk-bir-aileyiz-4 biz-buyuk-bir-aileyiz-1

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.