DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başkan Toltar, “Terörü birlik ve bütünlüğümüzle yeneceğiz”

Başkan Toltar, “Terörü birlik ve bütünlüğümüzle yeneceğiz”

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısını karşı kınama mesajı yayımladı.

 Kardeşliğimize, birlik ve beraberliğimize yapılan bu tür saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır

 Başkan Toltar; “İstanbul’da meydana gelen Terör Saldırısı, ülkemizin istikrarını, birlik ve beraberliğini bozmayı hedef alan ve şer odakları tarafından düzenlenen menfur saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu hain saldırı aziz milletimizi ve bizleri de derinden üzmüştür. Kardeşliğimize, birlik ve beraberliğimize yapılan bu tür saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır. İstanbul’daki hain saldırıyı yapanları lanetliyor ve şiddetle kınıyorum.İstanbul Beşiktaş’taki saldırıda hayatını kaybeden şehit polis ve vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.” dedi.

alitoltar

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.