DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başkan Vekili Özak, Erzurum Turizm TIR’ını ziyaret etti

Başkan Vekili Özak, Erzurum Turizm TIR’ını ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Özak, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin Turizm TIR’ını ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Parkı’nda kurduğu Turizm TIR’ını ziyaret etti. Burada Erzurumlu vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Vekili Özak, dev semaverde demlenen çaydan kıtlama içip kadayıf dolması yedi. Başkan Vekili Özak, daha sonra Palandöken Kayak Merkezi’nin figüre edildiği kar küresinin için girerek fotoğraf çektirdi.

CUMHURİYET PARKI’NDA ERZURUM RÜZGARI

Gün boyunca Cumhuriyet Parkı’nda çay ve tatlı ikramıyla tanıtım yapan Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Kocaelilileri Palandöken’e ve Erzurum’un tarihi turistik yerlerini görmeye davet etti. Ziyarette Başkan Vekili Zekeriya Özak’a Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cevat Öksüz eşlik etti. Ejder3200 Dünya Kayak Merkezi ve Konaklı Kayak Merkezi ile kentin tarihi ve turistik yerlerinin tanıtımı yapıldı.

img_8580 img_8608 img_8493 img_8526 img_8542

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.