DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Bilgievi öğrencileri polis amcalarının yanında

Bilgievi öğrencileri polis amcalarının yanında

Tüm ülkeyi yasa boğan hain saldırının ardından başlatılan ‘’Polisimin Yanındayım” kampanyasına Bilgievi öğrencileri de destek verdi

 Tüm ülkeyi yasa boğan Beşiktaş Vodafone Arena’da gerçekleştirilen hain saldırının ardından başlatılan “Polisimin Yanındayım” kampanyasına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievi öğrencilerinden destek geldi. Duyarlı öğrenciler, ilçelerinde polis merkezlerine giderek, hain saldırıda şehit olan polisler için başsağlığı dileğinde bulundu. Burada bulunan polis amcalarına sarılan ve acılarını paylaşan Bilgievi öğrencileri, “Polis amcalarımızın yanındayız” mesaj verdi.

POLİS MERKEZLERİNE GİTTİLER

Gebze Hüma Hatun Bilgievi öğrencileri Cumhuriyet Polis Merkezi’ne, Darıca Kazım Karabekir Bilgievi öğrencileri Karşıyaka Polis Merkezi’ne, Gazi Akçakoca Bilgievi öğrencileri İzmit Doğu Kışla içindeki Asayiş Polis Merkezi’ne, Gölcük Barbaros Hayrettin Paşa Bilgievi öğrencileri ise Gölcük Polis Merkezi Amirliği’ne giderek, polis amcalarına başsağlığı diledi.

MİNİK KALPLERDEN POLİSE ANLAMLI DESTEK

Oldukça üzgün olan minikler duygularını kendilerini karşılayan polislere iletti. Polis amcalarına, “Sizlere yapılmış bu saldırı bizi çok üzdü. Biz polis amcalarımızı, polis ablalarımızı çok seviyoruz. Sizler, bizler rahat uyuyabilelim, okullarımıza güvenle gidelim diye gece gündüz çalışıyorsunuz. Bizlerin güvenliği için canlarını ortaya koyan polislerimizin her zaman yanındayız” şeklinde konuştu.

 DUYGULANDIRAN ZİYARET

Polisler de kendilerini ziyarete gelen Bilgievi öğrencilerinin bu duyarlı davranışı karşısında duygusal anlar yaşadı. Çocuklara teşekkür eden polis memurları, bu anlamlı ziyaretin kendilerine moral verdiğini söyledi. Bilgievi öğrencileri ziyaret ettikleri polis merkezlerinde polis amcalarıyla fotoğraf çektirerek desteklerini yineledi.

2 3 4 1

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.