DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

ÇOCUKLAR ÇOK MUTLU

ÇOCUKLAR ÇOK MUTLU

Gölcük’te beyaz cennet kendisini gösterdi

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü tarafından birkaç kar uyarısında bulunuluyordu. İlimizde ve ilçemizde dün itibariyle kar yağışı tam anlamıyla etkili oldu. İlçemizin büyük bir bölümünde etkili olan kar yağışı yüksek kesimlerde daha da kendini gösterdi.

Kar yağışı birkaç gün etkisini sürdürecek

İlçemizde beklenen kar yağışı dün itibariyle kendisini gösterdi. İlçe genelinde tüm gün boyunca kar yağışı etkili oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gölcük belediyesi ekiplerinin zamanında aldıkları önlemler nedeniyle ilçemizde büyük bir sorun yaşanmazken, bu durum vatandaşları memnun etti. Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü ekipleri ilçemizde kar yağışının birkaç gün etkili olacağını ifade etti. Yetkililer vatandaşları dışarı çıkarken sıkı giyinmeleri konusunda uyarırken, uzun süre soğukta kalınmaması konusunda uyardı. Kar yağışı her zaman olduğu gibi bu yıl da en çok çocukları sevindirdi. Kocaeli Valiliği yaptığı açıklamada okulların bugün tatil edildiğini duyurdu. İlçemizin yüksek kesimlerinde daha etkili olan kar yağışı güzel manzaraların oluşmasına neden oldu.

15801732_648407082006099_1646964300_n

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.