DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDEN, EMNİYET’ E ZİYARET

DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDEN, EMNİYET’ E ZİYARET

İstanbul’ da meydana gelen bombalı hain saldırı sonrası destek ziyaretinde bulundular.

Derince Eğitim Araştırma Hastane Yönetimi İstanbul’ da meydana gelen bombalı saldırı sonrası  Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, Derince İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çevik Şube Müdürlüğüne geçmiş olsun ve taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, Başhekim Yardımcısı Yusuf Atakan Baltrak, İdari Mali Hizmetler Müdürü Bilal Salim, Derince Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Hakan Bitlis ve İdari Mali Hizmetler Müdürü Ahmet Demir, Kocaeli İl Emniyet Müdürü  Necati  Denizci’ yi makamında ziyaret ederek Emniyet teşkilatının bu acı gününde yanlarında oldukları mesajını verdiler.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş İstanbul’ da meydana gelen bombalı saldırının, ülke ve ulusal bütünlüğümüzün bozulmasını amaçlayan hain bir saldırı olduğunu, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak Emniyet teşkilatımızın her daim yanında olduğunu ve kurum olarak Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Emniyet teşkilatına ve ailelerine özen gösterileceğini kaydetti.

img_3943 img_3967 img_3971 27386b9d-bf91-4b08-b7ee-c3eb34e2ce6c

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.