DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

 Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir açıklama yaptı.

 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, , Ülkemizin Nüfus oranına baktığımızda % 12’sini Engelli vatandaşlarımız oluşturduğunu görmekteyiz.

Bu da gösteriyor ki Engelli Vatandaşlarımıza gereken Sosyal ve Genel Hizmetlerimizi en güzel şekilde yapmak, hem Sosyal devlet anlayışımızın hem de vicdani sorumluluğumuzun başlıca görevidir, dedi.

Başkan Ellibeş, Engellilerimizi üreten, bağımsız bireyler olarak spordan sanata, yönetimden ticarete sosyal hayatın bütün alanlarında aktif biçimde yer alabilmesi için sivil toplum kuruluşlarımıza, vatandaşlarımıza ayrı ayrı görev ve sorumluluklar düşmektedir.

Bu konuda gereken duyarlılığın artması, bilinç ve hassasiyetin daha da gelişmesi temennimizdir. Tüm İnsanların unutmaması gereken bir şey var ki oda Engellide olsa onlar birer insandır. Onlar bu toplumun var olan bir parçasıdır, var olan bir şeye yok demek, görmemezlikten gelmek olamaz. Bunun için herkesi Engelsiz bir yaşam için el ele vermeye davet ediyorum dedi.

Başkan Ellibeş, bu duygu ve düşünceler içinde Ülkemizdeki tüm Engelli Vatandaşlarımızın Dünya Engelliler Gününü kutluyor, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum, dedi.

 

img_8725

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.