DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

gençlik ve spor hizmetlerini anlattı

gençlik ve spor hizmetlerini anlattı

KYK yöneticileri ve öğrencilere, Büyükşehir’in Akademi Lise ve Akademi Üniversite projeleri hakkında bilgi verildi

Büyükşehir, KYK ailesine

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, Kredi Yurtlar Kurumu Kocaeli İl Müdürlüğü ailesiyle bir araya gelerek, gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toplantıda Büyükşehir Belediyesi’nin gençlik ve spor hizmetleri ile yine gençler için hayata geçirilen Akademi Lise, Akademi Üniversite ve Uluslararası Öğrenciler birimi tanıtıldı.

ÖĞRENCİLER DE KATILDI

Antikkapı Restaurant’ta gerçekleştirilen toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi, Kredi Yurtlar Kurumu Kocaeli İl Müdürü Nedim, Aslan, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Eyüp Ensar Demir ile KYK öğrencileri katıldı.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi, Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği gençlik ve spor hizmetleri hakkında detaylı bilgi sundu. Büyükşehir Belediyesi’nin gençlerin eğitimine büyük önem verdiğini kaydeden Bilgi, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu, bir eğitimci olması sebebiyle, eğitim hizmetlerine ciddi değer veriyor. Bu nedenle gençlerin vakitlerini faydalı aktivitelerle geçirmelerini sağlamak ve böylece hem eğitim yönünden hem de sosyal yönden gelişimlerine katkıda bulunmak için Akademi Lise, Akademi Üniversite ve Uluslararası Öğrenciler Birimlerimizi hayat geçirdik” dedi.

 

TÜRKİYE’YE ÖRNEK EĞİTİM PROJELERİ

Akademi Lise ve Akademi Üniversite’nin Türkiye’ye örnek eğitim projeleri olduğunu ifade eden Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi, “Bugün bu eğitim merkezlerimizden çok sayıda gencimiz faydalanıyor. Akademi Lise, öğrencilerin derslerine katkı sunarken, geleceklerini yönlendiren üniversite sınavlarına da ücretsiz hazırlanma imkanı veriyor. Akademi Üniversite ise üniversite gençliğinin akademik gelişimine adeta yön çiziyor” şeklinde konuştu.

 ONLAR BİZİM MİSAFİRLERİMİZ

Daire başkanı Bilgi, bilgilendirme sırasında Büyükşehir Belediyesi’nin Uluslararası Öğrenciler Birimi’ne de değindi. Büyükşehir Belediyesi’nin kentte eğitim alan misafir öğrencilerin sorunlarına eğildiğini hatırlatan Bilgi, “Onlar ülkelerinden gelip kentimizde eğitim alıyorlar. Başka bir ülkede eğitim görmek her zaman zordur. Biz de onların yalnız olmadıklarını anlatmak ve yaşadıkları sorunlara çözüm bulmak için yanlarındayız. Onlar bizim misafirlerimiz. Uluslararası Öğrenci Birimimiz sayesinde kendilerini yalnız hissetmiyorlar” dedi.

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Toplantıda konuşan KYK Kocaeli İl Müdürü Nedim Aslan ise Büyükşehir Belediyesi’nin gençlik ve spor hizmetlerinin kent için bir şans olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini kaydeden Aslan, bu önemli hizmetler için teşekkür etti.

GENÇLER SORU SORDU

Toplantıya katılan KYK öğrencileri de özellikle Akademi Lise ve Akademi Üniversite ile ilgili çalışmalar hakkında Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi’ye çeşitli sorular sordu. Toplantı çekilen dostluk fotoğrafı ile sona erdi.

2 3 4 1

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.