DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Kaymakamı Altıntaş’tan Vali Güzeloğlu’na ziyaret

Gölcük Kaymakamı Altıntaş’tan Vali Güzeloğlu’na ziyaret

1 Aralık 2016 Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Bursa Vali Yardımcılığı görevinden Gölcük Kaymakamlığı’na atanan Mustafa Altıntaş  ilk olarak  Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nu ziyaret etti.

Kaymakam Altıntaş, “Gölcük Donanma’nın Başkenti”

Gölcük Kaymakamlığı görevine başlayan Mustafa Altıntaş, Kocaeli’nde Vali Güzeloğlu ile birlikte  görev  yapmaktan onur duyacağını belirterek, kabullerinden dolayı teşekkür etti. Kaymakam Altıntaş, “Gölcük Donanma’nın başkenti. Böylesine önemli bir ilçede görev yapacağım için çok mutluyum gölcükteki hedefim bağlı bulunduğum yere en iyi hizmeti sağlamak ve tüm gölcük halkıyla birlik ve bütünlüğü inşa etmektir. Siz değerli valimizle görevim boyunca en iyi çalışmaları yapacağımızı da düşünüyorum dedi.

Vali Güzeloğlu, “Birlikte güzel işler başaracağız”

Vali Hasan Basri Güzeloğlu ise, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’a, geçmişteki birikim ve tecrübeleri ile Gölcük ilçemize güzel hizmetlerde bulunacağını belirterek, hayırlı olsun dileklerinde  bulundu ve   yeni  görevinde  başarılar diledi.. Vali Güzeloğlu,” Öncelikle yeni göreviniz ilimiz ve güzel Gölcük’ümüz adına hayırlı olsun. Gölcük dediğiniz gibi donanmanın başkenti bu yüzden Gölcük’ü çok önemsiyorum. Görevimiz boyunca inşallah karşılıklı iletişimimizle birlikte güzel işler yapacağız.” şeklinde konuştu.

1 2

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.