DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcüklü Muhtarlar, “Her zaman kalbimizde olacaksınız”

Gölcüklü Muhtarlar, “Her zaman kalbimizde olacaksınız”

Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, geçtiğimiz gün Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ve Yönetimini makamında ziyaret etti. Gölcüklü Muhtarlar Kaymakam Yazıcı’ya, “Yeriniz her zaman kalbimizde olacak” dedi.

Gölcük’te derin bir iz bıraktınız

Kaymakam Yazıcı bugün yeni yerinde görevine başlayacak. Yeni yerinde görevine başlamadan önce ilçe genelinde veda ziyaretleri gerçekleştiren Kaymakam Yazıcı’nın geçtiğimiz günkü rotası Başkan Saral ve Gölcüklü Muhtarları ziyaret etti. Kaymakam Yazıcı Muhtarlar ile 6,5 yıldır bir aile gibi olduklarını, Muhtarların her zaman kendisine yardımcı olduklarını belirtti. Duygusal bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Saral’ın duygulandığı gözlemlendi. Başkan Saral, görevi boyunca Muhtarlara her sıkıntısında destek veren Kaymakam Yazıcı’ya teşekkür ederken, yeni yerinde başarılar diledi. Başkan Saral ziyarette Kaymakam Yazıcı’ya Türk Bayrağı olan bir tablo hediye etti. Bu hediyeden oldukça mutlu olan Kaymakam Yazıcı, Gölcük’ü ve muhtarları unutmayacağını belirtti.

img_9359 img-20161213-wa0001 img_9350

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.