DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcükspor kent derbisine hazırlanıyor

Gölcükspor kent derbisine hazırlanıyor

Spor Toto 3. Lig 1. Gurupta mücadele veren Kırmızı Siyahlılar kendi evinde oynayacağı Karacabeyspor hazırlıklarına başladılar, geçtiğimiz hafta sonu Kütahyaspor deplasmanda alınan galibiyet sonrası futbolcuların yüzleri gülmeye başladı.

Gölcükspor iki gün tatilden sonra geçtiğimiz gün top başı yaparak Karacabeyspor maçı hazırlıklarına başlayan Gölcükspor önceki gün tek idmanı İhsaniye stadında yaptılar. İhsaniye’deki idmanda istasyon çalışması yapıldı, Kırmızı Siyahlı futbolcuların hızlı olması Teknik heyeti sevindirdi.

Kırmızı Siyahlılar da sakat olan Adem Denizer, Tahir Kurt ve hastalanan Yunus idmana katılmadılar, Yunus hastalığından dolayı tesislerde serum takılırken, Tahir ise dizinde oluşan ödemden dolayı ameliyat oldu ve ilk yarıyı kapattı, diğer sakat olan Adem Denizer ise idmana katılmadı.

Gölcükspor Teknik direktörü Yusuf Tokuş, yaptığı açıklamasında şunları dile getirdi Tokuş: “Takım olarak özveriyi sağladık, futbolcu arkadaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde bundan sonraki karşılaşmalarımızın tek maç olduğunu bundan sonraki maçlarımızı da tek maç gibi oynayarak galibiyetlerimize devam edeceğiz, şimdi önümüzdeki hafta kendi seyircimizin önünde oynayacağımız Karacabeyspor hazırlıklarına başladık bu karşılaşmadan da 3 puan alarak çıkışımızı sürdüreceğiz ve ligin ilk yarısına da Play Off’a kalmak için mücadelemizi sürdüreceğiz, ben buradan zor günlerimizde bizlere destek olan gerek yöneticilerimiz gerek taraflarımıza teşekkür ediyorum, bizleri mahcup etmediler bizler de bundan sonra onları mahcup etmemek üzere elimizden geleni yapacağız ve lig sonunda iyi yerde olacağız” dedi.

dsc_0014 dsc_0019 dsc_5889 dsc_5915 dsc_0011

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.