DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcükspor Kent derbisine kilitlendi

Gölcükspor Kent derbisine kilitlendi

Spor Toto 3. Lig’de 2016-2017 sezonun ilk yarısı, hafta sonu oynanacak olan maçlarla sona erecek. 1. Grupta mücadele Gölcükspor, ilk yarının kapanış maçını kent derbisi sayılan Kocaelispor ile yapacak. 8 haftadır maç kaybetmeyen Gölcükspor, kentlisi Kocaelispor’u yenerek hem aradaki 6 puanlık farkı 4’e indirmek, hem de devre arasına moralli girmek istiyor. Pazar günü saat 13.30 başlayacak olan maça, çok sayıda Kocaelispor taraftarının gelmesi bekleniyor.

İlk yarının son maçı

Spor Toto 3. Lig’de ligin ilk yarı perdesi, Pazar günü oynanacak olan maçlarla tamamlanacak. Ligde son maçında oldukça istikrarlı bir grafik sürdüren ve iyi bir çıkış trendi yakalayan Gölcükspor, 8 maçlık periyodu, 4 galibiyet ve 4 beraberlikle kapadı. Kırmızı-Siyahlılar, bu 8 maçlık büyüyü bozmamak için, Pazar günü kendi evinde konuk edeceği galibiyetle bitirmek istiyor. Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele Gölcükspor, bu anlamda ilk yarının kapanış maçını kent derbisi sayılan Kocaelispor ile yapacak. 8 haftadır maç kaybetmeyen Gölcükspor, kentlisi Kocaelispor’u yenerek hem aradaki 6 puanlık farkı 4’e indirmek, hem de devre arasına moralli girmek istiyor. Kocaelipor maçının hazırlıklarını, hafta içinde teknik direktör Yusuf Tokuş nezaretinde galibiyet parolasıyla yapan temsilcimiz, bu maçın son hazırlığını bugün yaptıktan sonra, kendi tesislerinde kampa girecek ve dış dünya ile bağlantılarını kesecek.

Şahin, “Kazanan dostluk olsun”

Pazar günü saat 13.30 başlayacak olan maça, çok sayıda Kocaelispor taraftarının gelmesi bekleniyor. Gölcükspor yönetimi, Gölcükspor-Kocaelispor maçının bilet fiyatlarını 10 Lira olarak belirledi. Gölcükspor Yönetim Kurulu, Kocaelispor taraftarına stadın Beşte biri olan 250 kişilik misafir takım tribünü ayrılacak. Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, Gölcükspor taraftarlarına bir çağrıda bulunarak, Kocaelispor maçına davet etti. Kocaelispor maçının sadece sahada oynanmayacağına dikkat çeken Başkan Şahin, “Asıl mücadele tribünlerde olacak. İki takımın dostluk içinde takımlarını desteklemelerini istiyorum. Bu bizim ilk yarıda kendi evimizdeki son maç. Kocaelispor’u çiçeklerle karşılayıp, gollerle göndermek istiyoruz. Ama bunun için taraftar desteğine ihtiyacımız var. Tribündeki maçı kazanırsak, sahada ki maçı da kazanırız. Bu yüzden tüm taraftarlarımızı Pazar günü maça davet ediyorum” dedi.

ahmet-sahin golcukspor

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.