DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcükspor’da yüzler gülüyor

Gölcükspor’da yüzler gülüyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta sezona sıkıntılı başlayan Gölcükspor üç maç üst üste kazandığı galibiyetlerle grupta 23 puanla 7. sıraya yükseldi. Kırmızı siyahlı camiada seri galibiyetler büyük sevinç yarattı

Sezona çok kötü başlangıç yapan ve sıkıntılı günler geçiren Gölcükspor takım olarak son haftalarda rakipleri karşısında daha iyi mücadele etmeye başlayınca galibiyetler peş peşe geldi. Kırmızı siyahlı ekip son maçta sahasında Karacabey Birlikspor’u 3-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Şahin, “Play-Off hattı ile aramızda bir puan fark var”

Kırmızı siyahlı ekip taraftar desteğini arkasına alarak sahasında konuk ettiği Karacabey Birlikspor karşısında maçın henüz başında 13’ncü dakikada Sami, 29’ncu dakikada Berke ve 32’nci dakikada Sedat’ın attığı gollerle rakibi karşısında 3-0 öne geçerek büyük sevinç yaşadı. Gölcükspor peş peşe buluğdu gollerin ardından maçta skoru korumaya yönelik mücadele etti. Maçın ikinci yarısında konuk ekibin tek golü ile karşılaşma 3-1 Gölcükspor’un galibiyetiyle sona erdi. Maçın ardından kırmızı siyahlı futbolcular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Gölcükspor hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı Bayburt G.Ö.İ maçının hazırlıklarına bugün start verecek.Gölcükspor başkanı Ahmet Şahin “Bizim için iyi bir maç oldu. Maçın ilk yarısında takımımız kendine yakışan futbolunu oynadı. İkinci yarıda oyuncularımız gol pozisyonlarını değerlendirebilse çok farklı sonuç ortaya çıkabilirdi. Bizim için önemli olan 3 puanı kazanmaktı. Yenilmezlik serimizi 7 maça taşırken, üç maçtır kazanıyoruz. Play-Off hattı ile aramızda bir puan fark var. Hedefimiz kalan maçlarımızı kazanarak ikinci yarıya Play-Off değil şampiyonluk hesapları yaparak başlamak. Alt sıralarda olan misafirliğimiz bitti. Gölcükspor’un kabuğu kırıldı. Sıkıntılı sürecimiz bitti. Gölcük halkı bu takıma inansın ve sahip çıksın” dedi.

 TOKUŞ, “KAZANMA ALIŞKANLIĞI KAZANDIK”

Gölcükspor teknik direktörü Yusuf Tokuş “Maça ofansif olarak iyi başladık. Biz maç öncesinde iç sahada oynamanın avantajını kullanarak maçın başında işi bitirmeyi hesapladık. Planlarımız tuttu. Takımımızın kendine olan güveni yavaş yavaş oturdu. Lige kötü başladık, transferlerimiz yeni olmasına rağmen ilk haftalarda takım olamamıştık. Bugün istediğimiz konumdayız. Hedefimiz Play-Off yarışı içinde olmak. Çıkışımızın Bayburt’ta devam etmesini planlıyoruz. Takım olarak kazanmaya alıştık. Takım içindeki rekabetten dolayı bu hafta kadroyu belirlerken zorlandım. Ama takım içindeki rekabet başarıyı getiriyor. Benim kadro belirlerken zorlanmam çok önemli değil, yeter ki onlar bu şekilde kazansınlar” şeklinde konuştu.

dsc_0021 dsc_0086

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.