DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI KOCAELİ ŞUBESİNDEN

İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI KOCAELİ ŞUBESİNDEN

İstanbul’da yaşanan hain terör saldırısına bir tepki de

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi geçtiğimiz gün hain terör örgütü tarafından İstanbul Beşiktaş’ta gerçekleştirilen hain terör saldırısına karşı basın açıklamasında bulundu. Yapılan basın açıklamasında şunlar dile getirildi.

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi olarak İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen bu menfur saldırıda hayatını kaybeden güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz. Devletin bütünlüğüne, milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden bu saldırılar, birlikte yaşama irademizi asla yok etmemelidir. Menfur saldırılar karşısında, daha fazla kenetlenerek bu sıkıntılı günlerin atlatılacağına inancımız tamdır. Milletimiz barışa olan inancı ile terörün ve arkasındaki karanlık odakların planlarını bozacaktır. Terör bizi asla yıldırmayacak ve asla amacına ulaşamayacaktır. Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan bu terör saldırısı karşısında herkesi kenetlenmeye ve sağduyulu davranmaya çağırıyor, bu hain saldırıyı lanetliyoruz. Tüm dünyanın huzur ve barış ortamına kavuşması için tüm gücümüzle gayret edeceğimizin bilinmesini istiyoruz.

ins%cc%a7aat-mu%cc%88hendisleri-logo

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.