DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İSU’DAN MARDİN MARSU’YA TECRÜBE PAYLAŞIMI

İSU’DAN MARDİN MARSU’YA TECRÜBE PAYLAŞIMI

İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Mardin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU) Genel Müdürlüğü görevine atanan Mardin Vali Yardımcısı Aziz Onur Aydın başkanlığındaki heyeti ağırlayarak kurumun yapısı, örnek projeleri ile işletmecilik alanındaki tecrübelerini paylaştı.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İçişleri Bakanlığı tarafından Diyarbakır ve Mardin Büyükşehir Belediyesi’ne tecrübelerini paylaşmak için bir süre önce görevlendirildi. Bunun üzerine İSU Genel Müdürlüğü de iki kültür şehrinin Su ve Kanalizasyon İdarelerine su, atıksu ve arıtma tesisleri ile abonelerine sağladığı modern işletmecilikteki tecrübelerini paylaşıyor.

İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, geçtiğimiz hafta bir grup yönetici ile Diyarbakır DİSKİ’yi ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bugün ise Mardin Büyükşehir Belediyesi MARSU Genel Müdürlüğü görevine atanan Mardin Vali Yardımcısı Aziz Onur Aydın, beraberindeki heyet ile birlikte İSU Genel Müdürlüğünü ziyaret etti. Konuk heyeti makamında ağırlayarak bir süre görüşen Genel Müdür İlhan Bayram,  Kurumun yapısı, yapılan ve devam eden yatırımlar ile örnek projeler hakkında bilgi verdi. Kurumun teknoloji üssü SCADA Merkezi’ni de gezdiren Genel Müdür Bayram, burada yapılan çalışmaları uygulamalı olarak anlattı.

Konuk heyetin ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden ve yeni görevinde başarılar dileyen İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, 2004 yılından beri Kocaeli geneline hizmet veren Kurum olarak ülkemize ve gelişmekte olan ülkelere örnek proje ve yatırımlar gerçekleştirdiklerini söyledi. Kurum olarak tecrübe paylaşımına önem verdiklerini vurgulayan Bayram, ülkemizin önemli kültür şehirlerinden olan Mardin’e altyapı ve projeler ile katkı ve destek sunmanın heyecanını yaşayacaklarını söyledi. Mardin’de yapılacak altyapı ve işletmecilik hizmetlerinde kurum olarak her türlü destek ve tecrübe paylaşımında bulunacaklarını aktaran İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, ”Mardin, ülkemizin önemli tarih ve medeniyet şehirlerinin başında gelmektedir. Bu kültür şehrinde  su, altyapı ve işletmecilik alanında hizmet etmek önemli sorumluluk gerektirmektedir. Tecrübelerin paylaşımı ile hizmetler işlev kazandığına inanıyoruz. Bu bağlamda Diyarbakır’dan sonra Mardin’e de tecrübe, bilgi ve projeler bazında katkı sunmanın heyecanı içerisindeyiz.“dedi.

İSU Genel Müdürlüğü’nü ve yaptığı yatırımlar ile örnek projeleri yerinde görmenin heyecanı içinde olduklarını belirten MARSU Genel Müdürü Aziz Onur Aydın da, Genel Müdür Bayram’a gösterdikleri sıcak ilgi ile bilgi ve tecrübe paylaşımından dolayı teşekkür etti.

isu-marsu-2 isu-marsu-3 isu-marsu-4 isu-marsu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.