DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İzmit ve Derince muhtarlarıyla istişare toplantısı yapıldı

İzmit ve Derince muhtarlarıyla istişare toplantısı yapıldı

Büyükşehir, Derince ve İzmit ilçesi muhtarlarıyla İstişare toplantısı düzenledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı, Derince ve İzmit ilçesi muhtarlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi.  Derince muhtarlarıyla 8’incisi İzmit muhtarlarıyla da 9’uncusu yapılan toplantılarda dilek ve temenniler dile getirildi.

 MUHTAR İRTİBAT BÜROLARI

 Toplantıya Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanı Lütfi Efil, Kırsal ve Tarımsal Hizmetler Şube Müdürü Erhan Öztürk, Muhtarlıklar Şube Müdürü Ufuk Atabay ile muhtarlar katıldı. Muhtarların halkla birebir iletişim kurma açısından önemli bir görev üstlendiğini belirten Daire Başkanı Efil, yeni kurulan muhtar irtibat büroları hakkında bilgi verdi.

KOORDİNASYONU SAĞLIYORUZ

Büyükşehir Belediyesi’nin köy ve mahallelerde yaptığı hizmetlerin de konuşulduğu toplantıda Efil, “Muhtarlarımızla belediyemiz arasındaki koordinasyonu sağlıyoruz. Bazı hizmetleri daire olarak direk gerçekleştirirken bazılarını ise diğer dairelere sevk ediyoruz” dedi.

 TOPLANTILAR SÜRÜYOR

 Daire Başkanı Efil, taleplerin muhtarlar adına takipçisi olduklarını , bütçe imkanları doğrultusunda özellikle öncelikli ve acil talepleri değerlendirdiklerini  ve söz konusu bu taleplerin önemli bir bölümüne olumlu dönüş yaptıklarını söyledi.

img_8462 img_0223 img_0233 img_0244 img_8442 img_8443 img_8449

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.