DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kaymakam Adem Yazıcı’dan Engellilere duygusal veda

Kaymakam Adem Yazıcı’dan Engellilere duygusal veda

6,5 yıldır ilçemizde severek görev yapan Kaymakam Adem Yazıcı son veda ziyaretlerini dün gerçekleştirdi. Yazıcı ziyaretine Gölcük engelsiz yaşam merkezinde başladı.

Kendi elleiyle yaptıkları çiçeği hediye ettiler

Gölcük engelsiz yaşam merkezi başkanı Hasan Bat Yazıcıya engelsiz yaşam merkezinde kurs gören serap hanım elleriyle yaptığı çiçeği takdim ettiler. Kaymakam ” Gölcük’te 6 yılı geçkin süredir sizlere hizmet veriyorum. Yeni görev yerim Sakarya’nın Arifiye ilçesine yarından itibaren göreve başlıyorum. Bugün son veda ziyaretlerini yapıyorum. Buradan sonra donanma komutanlığına geçecem, öğreden sonrada mesai arkadaşlarıma veda ederek yeni yerime gitmeyi planlıyorum. Her yere gitmek, her yere veda etmek ulaşmak kolay değil. 6 yılda birçok kapımız oldu. Değerli Gölcüklülerimiz bize çok yardımcı oldular, Allah herkesten razı olsun, ama hepsine allahısmarladık deme şansım yok, gerek kurumsal gerek sivil toplum örgütleri herkese ulaşamadım ama olmazsa olmaz veda yapılmazsa ayıp olur diyebileceğim sivil toplumun en başında sizler varsınız. Çok sevgili başkanım ve sizlerle burada 6 yıl süreç içinde sizlere hizmet etmeye çalıştım. Sizlere yardımcı olmaya katkı sağlamaya çalıştım. Sizler çok daha iyilerine layıksınız. Samimi olduğumu ve elimden geldiğimi yaptığımı düşünüyorum. Şunu ifade ediyorum, sizlere karşı son derece ilgili olduğumu söylemek istiyorum.” dedi.

Arkamızda her zaman bir ağabeyimiz var

Kaymakam Yazıcı’nın konuşmasından sonra söz alan Başkan Hasan Bat ” ben 4 senedir dernek başkanıyım, 4 senedir arkamızda birileri olmadan bir şey olmuyor. O yüzden Gölcük’te ben her tarafa aynı şeyi söyledim, bana her taraftan yazıyorlar. Herkes de aynı şeyi söylüyor. Bu işlere gönül veren başkan ve kaymakamımız var. Ben hep de söyledim ne sizi nede başkanımızı bir vatandaş ilişkisi değil bir abi kardeş ilişkisi gibi gördük. Ne zaman kaymakamlık binasına gelsek hiç bir konudan geri çevrilmedik, her zaman yanımızda oldunuz. Ben gerçekten çok üzüldüm.” diyerek sözlerine son verdi.

dsc_0130 dsc_0133 dsc_0137 dsc_0139 dsc_0127

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.