DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Köprü ve kaldırımlarda buzlanmaya geçit yok

Köprü ve kaldırımlarda buzlanmaya geçit yok

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, buzlanmaya karşı kentteki kaldırım ve yaya köprülerini özel solüsyonla temizliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi buzlanmayla oluşabilecek yaya kazalarını önlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Hava sıcaklıklarının 0 derecenin altında seyretmesi buzlanma olayını meydana getirirken, yaya köprüleri ve kaldırımlarda yayalar için tehlike oluşturabiliyor. Büyükşehir ekipleri yayaların rahatça dolaşabilmeleri için kentte buzlanma olabilecek yerlere özel solüsyonlarla arındırma çalışması yapıyor.

ÖZEL SOLÜSYONLA TEMİZLENDİ

Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri, köprü ve kaldırımlarda oluşan buzları kırma, temizlenme ve solüsyon atma çalışmaları yapıyor. 20 kişiden oluşan 2 ekip, D-100 Karayolu üzerinde yer alan Adnan Menderes, Mimar Sinan, Turgut Özal, Necmettin Erbakan yaya köprüleri ile Umuttepe’de bulunan Şehit Polis Serdar Gökbayrak Yaya Köprüsü’nde oluşan buzlanmaya karşı tedbir alıyor. Yürüyen merdivenlerde ve duraklara yakın kaldırımlarda da donmayı engelleyici solüsyonla temizlik yapılıyor.

img_1008

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.