DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KOTO’dan İzmit Emniyet Müdürlüğü’ne taziye ziyareti

KOTO’dan İzmit Emniyet Müdürlüğü’ne taziye ziyareti

Kocaeli Ticaret Odası heyeti, İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş’ı ziyaret ederek, İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen 37’si polis, 44 vatandaşımızın şehit olduğu, 150’den fazla vatandaşımızın yaralandığı terör saldırısı dolayısıyla taziyelerini sundu.

BU MÜCADELEDE KOCAELİ TİCARET ODASI OLARAK DEVLETİMİZİN YANINDA VE EMRİNDEYİZ

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Semih Barış, Meclis Başkanı Akın Doğan, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı ve KOTO Başkan Danışmanı Süleyman Durak, İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş’ı ziyaret ederek, İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen hain terör saldırısında yaşamını yitiren şehitlerimiz için taziyelerini sundu. Başkan Barış ziyarette yaptığı konuşmasında, “İstanbul- Beşiktaş’taki hain terör saldırısında teröristler ve onların sahiplerinin kanlı yüzlerini bir kez daha gösterdi. Ama inanıyoruz ki devletimizin kararlı duruşu ve mücadelesiyle Türk milleti terör belasından en yakın sürede kurtulacaktır. Bu mücadelede Kocaeli Ticaret Odası olarak devletimizin yanında ve emrindeyiz” dedi.

 ‘HEP BİRLİKTE TERÖRDEN KURTULACAĞIZ’

 KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan da konuşmasında, İstanbul’daki terör saldırısını bir kez daha lanetleyerek, şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize ve yaralılarımıza şifalar diledi. KOTO heyetine ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden ve moral bulduklarını ifade eden İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş, Türkiye’nin terör belasından, toplumun tüm kesimlerinin yoğun desteğiyle kurtulacağını belirterek, Türk milletinin buna inanmaktan vazgeçmemesi gerektiğinin altını çizdi.

birlikte

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.