DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MUAY THAİ DÜNYA BİRİNCİSİNDEN BAŞKAN ELLİBEŞ’E ZİYARET

MUAY THAİ DÜNYA BİRİNCİSİNDEN BAŞKAN ELLİBEŞ’E ZİYARET

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Rusya-Kazan’da yapılan Dünya Muay Thai Şampiyonası’nda 75 kg Gençler Kategorisinde Dünya 1. si olan Muay Thai sporcusu Muammer Can Şahin ve Hocası Şafak Arığ’ı makamında ağırladı.

Şahin, Başkan Ellibeş’e makamında ziyarette bulunarak elde edilen başarının sevincini birlikte paylaştı

Muay Thai’de göstermiş olduğu bu büyük başarıyla altın Madalyanın sahibi olan Muammer Can Şahin Gölcük’ün gururu olmaya devam ediyor. Antrenörü Şafak Arığ eşliğinde büyük bir disiplin içerisinde düzenli olarak çalışmalarını sürdüren ve sonuçta da meyvelerini alan Şahin, Başkan Ellibeş’e makamında ziyarette bulunarak elde edilen başarının sevincini birlikte paylaştı.

Belediye olarak her zaman sporcularımızın yanında olduk bundan sonrada yanında olmaya devam edeceğiz

Başkan Ellibeş, Dünya MuayThai Şampiyonası’nda 1. olan Muammer Can Şahin’i Gölcük’ümüzü en iyi şekilde temsil etmesinden ötürü canı gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Belediye olarak her zaman sporcularımızın yanında olduk bundan sonrada yanında olmaya devam edeceğiz, başarılar paylaşıldıkça daha anlam kazanır, öyleyse daha çok başarı için çok çalışmak ve inanmak gerekiyor bizlerde Sporcularımıza sonuna kadar inanıyoruz, dedi.

 

img_9166 img_9167 img_9168 img_9165

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.