DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SAADET KARAMÜLSEL DİVANDA BULUŞTU

SAADET KARAMÜLSEL DİVANDA BULUŞTU

 

Saadet Partisi Karamürsel İlçe Başkanlığı Kasım Ayı İlçe Divan Kurulu Toplantısını gerçekleştirmek üzere İlçe Binasında bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıya Saadet Partisi Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Doğu Uslu, Saadet Partisi Karamürsel İlçe Başkanı İsmail Aydın, İlçe yönetim kurulu ve partililer katıldı.

AMAÇLARI ÜMMETİ PARÇALAMAK

Açılış konuşma gerçekleştirmek üzere kürsüye gelen Saadet Partisi Karamürsel İlçe Başkanı İsmail Aydın, Ülkemizde son zamanlarda artan terör saldırılarından söz ederek; İstanbul’da yaşanan hain saldırıda hayatını kaybeden güvenlik personellerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Allah’tan en yakın zamanda bu terör belasını ülkemizin ve milletimizin başından def etmesini niyaz ediyorum. Ülkemiz her fırsatta kaosa sürüklenmeye çalışılıyor. Çözüm sürecinden güçlenerek çıkan, azgınlaşan bir PKK terörü var. Yine 2015 yılında Urfa’da, Ankara’daki Tren Garında patlayan bomba, İstanbul’da Havalimanında patlayan bomba, yine Antep’te bir düğünde patlatılan bombalar, en yakınımız 15 Temmuz da gerçekleştirilen askeri kalkışma ve sonrasında Beşiktaş’ta yaşanan olayları ardı ardına koyduğumuzda bu yaşanan olaylar ülkemizi bölme adına yapılan saldıran ibaret olduğunu görüyoruz. Osmanlı Devleti’ni parçalayıp bölenlerin halen daha bu toprakları parçalama emellerinin devam ettiği apaçık ortada. Ülkemizde hal böyle iken yıllardır Müslüman coğrafyada milyonlarca Müslüman hayatını kaybetti. Yaşanılanlara baktığımızda bu saldırıların arkasında Siyonizm kendini gösteriyor. Yaşanılan tüm bu olaylar BOP projesi hayata geçirmek için atılan adımlardır. Ülkemizi ve ümmetimiz bu proje adına parçalanıyor. Durum böyle iken hükümetimiz dış politikada yetersiz ve dengesiz adımlar atıyor. Ülkemizin siyasi yönden kötü bir gidişatı var. Artık bıçak kemiğe dayandı dolar ve benzin zamlarının önü alınamıyor. Kredi borcu olmayan kimse kalmadı. Üretim ekonomisine dair hiçbir şey yokken ülke rant ekonomisiyle kalkındırılmaya çalışılıyor. Bu böyle gitmez. Gidemez de. Peki, ne yapmak lazım? Bütün bir insanlık âleminin insanca, onurlu bir şekilde yaşayabileceği adil bir düzen kurmamız lazım. Bunu ancak ve ancak İslam Birliği ile kurarız. Başka çare yok. Dünya ve insanlık ancak İslam Birliği ile saadete erer.’ İfadelerini kullandı.

BU DÜZEN DEĞİŞECEK

İlçe Başkanı İsmail Aydın’ın ardından konuşmasını gerçekleştirmek üzere kürsüye gelen Saadet Partisi Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Doğu Uslu,’’ Geçtiğimiz hafta İstanbul’da gerçekleştirilen bombalı saldırı her birimizin yüreklerini dağladı. Bu bombalar niçin patlıyor? Sorusunu mutlaka kendimize sormamız lazım. Bomba saldırılarından sonra verilen taziye mesajları ve basın açıklamalarından sonra her şey eskisi gibi devam ediyor. Maalesef patlatılan bombalara, şehit olan askerlerimize, yapılan terör saldırılarına alıştırıldık. Geçtiğimiz sene yapılan saldırılara baktığımızda İsrail devletiyle ne zaman yakınlaştıysak ardından 1-2 gün sonra bir terör olayı yaşandığı görüyoruz. Niçin biz İsrail’le yakınlaştığımız ülkemizde böyle olaylar yaşanıyor?  Suriye’de ABD bir Sünni bloğu oluşturmaya çalışıyor, Rusya ve İran ise bir Şii bloğu oluşturmaya çalışıyor. Peki, Biz ne istiyoruz? Ne Şii ne de Sünni birliği biz İslam Birliğinin kurulmasını istiyoruz. Allah izni ve inayetiyle de bunun için çalışıyor ve çabalıyoruz. Bu düzen mutlaka değişecek ve ümmetimiz mutlaka Saadet’e erecek.’’ İfadelerini kullandı.

HALEP’E RUSYA UÇAK GÖNDERİYOR BOMBA GÖNDERİYOR BİZ İSE UN GÖNDERİYORUZ… KARDEŞLERİM ŞEHİTLERİMİZ EKMEK YEMEZ… UN KANAYAN YARAYA MERHEM OLMAZ!

Konuşmasına devam eden Uslu, “Huzura, barışa ve kardeşliğe en çok ihtiyacımız olduğu bir dönemde, her gün yeni bir acı ile sarsılıyoruz. Millet olarak kanlı ve sinsi bir kuşatmanın hedefindeyiz. PKK’sından Deaş’ına kadar, bütün küresel terör örgütleri Türkiye’yi hedef almış durumda. Her zaman ifade ettiğimiz gibi, ne kadar alçaklaşırsa alçaklaşsın, milletimiz teröre teslim olmayacaktır. Biz Saadet partililer olarak Türkiye’nin asla bir korku imparatorluğuna dönüşmesine izin vermeyeceğiz! Patlatılan bu bombalar birlik ve beraberliğimizi hedef almıştır. Bu yüzden terör yoluyla Türkiye’yi karıştırmak isteyen karanlık mihraklara karşı verilecek en güzel cevap, millet olarak birbirimize daha fazla kenetlenmek, milli birlik ve beraberliğimize daha fazla sahip çıkmak olacaktır. Bu karanlık dönemi el ele, yürek yüreğe vererek hep birlikte aşacağız.’’ şeklinde konuştu

fb_img_1481909571436 img_20161216_201500

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.