ŞEHİDİMİZ VAR !

Gölcük’te Baba ocağına ateş düştü
Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, El Bab ve çevresindeki çatışmalarda şehit olan Piyade Binbaşı Bülent Albayrak’ın Gölcük’teki yaşayan babasına acı haber iletildi
Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, El Bab ve çevresindeki çatışmalarda şehit olan Piyade Binbaşı Bülent Albayrak’ın Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde yaşayan babasına acı haber iletildi.
ACI HABER YETKİLİLER VERDİ
Acılı haberi Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı ile askeri yetkililer, şehadet haberini vermek için Şirinköy Mahallesi’nde şehidin babası Hasan Albayrak’ın yaşadığı eve geldi. Acı haberi alınca fenalaşan baba Albayrak’a sağlık ekipleri müdahale etti.
EV TÜRK BAYRAKLARIYLA SÜSLENDİ
Baba evi Türk bayrağı asılırken eve gelen şehit babasının komşuları, taziyelerini iletti. Haber verilmesi üzerine şehidin Bursa’nın Orhangazi ilçesinde yaşayan ablası Gamze Göktepe de Gölcük’e ulaştı. Aile, daha sonra Gölcük Belediyesine ait bir araçla şehidin Ankara’daki evine hareket etti. Evli ve bir çocuk babası olan şehit binbaşının, annesini Marmara Depremi’nde hayatını kaybettiği öğrenildi.